Нова Година 2016 в Дубровник и Черна Гора – Alegra Vi Tur

1
Добави коментар
alegravitur
alegravitur

Дати: 28.12.2015 – 01.01.2016

Промоционални цени до 30.10.2015:

– Възрастен в двойна и тройна стая: 490 лв

– Дете 6 -12 год., настанено с двама възрастни: 430 лв

-доплащане за настаняване в единична стая: 120 лв

 

Цената включва:

– Транспорт с комфортен автобус, лицензиран за международни пътувания

– 2нощувки с 2 закуски и 1 вечеря в планинската част на Черна Гора в хотел Комови 3* – http://www.hotelkomovi.com  – 2 нощувки с 2 закуски и 2 вечери в хотел 3* на Будванска Ривиера – Празнична новогодишна вечеря – Медицинска застраховка на ЗК „Уника” с покритие 5000 Е, адрес: гр. София, ул. Юнак 11-13 

– Екскурзоводско обслужване по посочената програма  

Цената не включва:

– Градска такса: 1.30 Е на ден /заплаща се на задължително/

– входна такса за Дубровник и местен екскурзовод: 10 Е

– Морска екскурзия в Которския залив, вход в Света Богородица на Скалата: 16 евро

– Входни такси за музеи /заплащат се на място по желание/:

– Цитаделата /Будва/ – 2 евро

– Крепостните стени на Дубровник – 90 куни /около 12 евро/

– Аптеката на Францисканския манастир – 30 куни /около 4 евро/

 

– Застраховка “отмяна на пътуване”-  тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или отмяна на пътуването поради неблагоприятни метеорологични условия и други форсможарни обстоятелства.

Забележка:

Горепосочените цени са валидни за отпътуване и връщане в София.

 

Доплащане за транспорт от следните градове:

Варна/Бургас: 60 лв

Шумен: 40 лв

Велико Търново: 30 лв

 

Информация за хотела:

Хотел Комови 3* – www.hotelkomovi.com

Открийте топлината, комфорта и релаксиращата атмосфера на този хотел в планински стил , който предлага гостоприемство и качествени услуги и красиви природни забележителности. Разположен в подножието на планината Комови, той е идеално място за всеки, който иска да си почине от стреса. Освен Комови, наоколо са планините Биеласица и Проклетие, които предлагат много добри условия за всякакъв вид спорт и занимания. С други думи, мястото е малък рай за тези, които обичат да се наслаждават на почивката сред природата.

Хотел Комови разполага с 42 стаи и един апартамент, които са на разположение на гостите. Всяка стая има телефон и сателитна телевизия. Категоризиран е като 3 * и може да настани до 100 души. Разполага с ресторант с камина, конферентна зала, кафе аперитив, стая за бизнес срещи и много други удобства. Хотела има сейф, собствен паркинг, външна зона за развлечения и тенис корт. Гостите на хотела ползват безплатен Wi Fi интернет.

 

Няма паспортен и визов режим в страната; няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

потвърдено тръгване от Бургас, Варна, Шумен, Велико Търново и София

1 ден,  28.12.2015

Отпътуване от Варна и Бургас в 01.00 ч., от София в 08:00 ч. Пътуване транзит през Сърбия. В късния следобед настаняване в хотел Комови в планината Комови, в подножието на планината Проклетие. Вечеря. Нощувка.

2 ден,  29.12.2015

Закуска. Пътуваме през величествените вериги на Динарските планини и слизаме сред субтропичните пейзажи на Адриатическото крайбрежие. Спирка и престой в Будва. Разходка в Стария град – средновековно селище, разположено на полуостров, обграден от крепостна стена от 15 век с отбранителни кули и порти, които водят в плетеница от тесни улички и малки площади, запазили паметници на историята и културата на различни цивилизации. Отпътуване за Котор. Туристическа програма: разглеждане на уникалните архитектурни и културни паметници от 12-14 век: Катедралата Свети Трифон /1166 год./, църквите Свети Лука /1195 год./, Света Ана, Свети Николай, старинните родови къщи на аристократичните семейства. Настаняване в хотел, разположен на Которския залив. Вечеря. Нощувка.

3 ден,  30.12.2015

Закуска. Отпътуване за Дубровник сутринта. Разходка в Стария град: площад Лужа, двореца Спонца, църквата Свети Влахо, колоната на Орландо, малкия и големия фонтани на Онуфрий, Готическия Княжески дворец, Катедралата Света Богородица и др. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ден,  31.12.2015

Закуска. Възможност за морска екскурзия из Которския залив с посещение на изкуствения остров и църквата Мадоната от Скалата /ако синоптичната обстановка е благоприятна/. Свободно време за изкачване на крепостта в Котор.  По обед отпътуване. Преминаваме през удивителните каньони на Морача и националния резерват Биоградска Гора. Настаняване в хотел Комови.  Жива музика, танци и забавления до сутринта ви очакват край топлината на огъня в огромната камина. Нощувка.

Честита Нова Година! Наздравица с чаша шампанско за 2016!

5 ден,  01.01.2016

Ранен обяд в 11.00 ч.:

Супа

Салата

Основно ястие

Отпътуване за България. Пристигане вечерта в съответните градове.

 

Празнично меню за Новогодишната вечер:

Прошуто, домашно сирене и пай със сирене и спанак

Салата – Микс

Печено телешко

Печено свинско

Печени картофи

Сладки – Микс

330 мл вино на човек (по избор бяло или червено)

50 мл ракия