ЕНЕРГИЙНИ КАРТИНИ – ТЕТА МЕТОД

1
Добави коментар
Aleff
Aleff

Представям ви енергийните картини от Ева Евелина. Първо бих желал да внеса разяснение, какво представлява енергийния принцип на Тета методът. Това е техника за енергийно лечение, което се състои от няколко основни момента. Първото е връзката със създателя. Второто е тета вълните. Третото е силата на мислите и думите. Четвъртото е визуализацията. Петото – ние сме творение с подобие на сътворци. Шестото е заповедта. Седмото са чакрите и нашите способности. Използват се тета вълните, чрез които стигаме до нашето подсъзнание, използваме силата на думите и мислите. Казваме това, което искаме да променим, именно с това ставаме сътворци.

Енергийни картини от Ева Евелина

Енергийните картини не биха могли да се рисуват от всеки. Ще попитате – Защо? За да лекувате енергийно следва да имате правилно енергийно протичане във вашата система. Съществуват не малко примамливи сайтове с вълшебни послания за енергийни картини, след като ги замерих чрез апаратура – физикална радиестезия се оказа, че те не се различават с нищо феноменално от рисунката на едно дете например. Като представител на НИУМФ, отговарящ за южна България Ви препоръчвам тези картини. Разгледайте ги внимателно, има защо.

За повече информация: 0884 72 34 59

 

Няма определена цена, кой, колкото предостави при наличие да си закупи картина – Благородно предложение от страна на Ева Евелина

Белодробни проблеми

Депресивни състояния

Туморни образования и диабет

Сърдечни проблеми (високо артериално налягане)

Стомашно чревни проблеми

Черен дроб и жлъчка

При инсулт

Проблеми с костната система

Проблеми с бъбреците

Проблеми с половата система

При тумори на гърдата

Панкреатит (проблеми със задстомашната жлеза)

Висока кръвна захар

Депресии, стрес и фобии

Проблеми с вестибуларния апарат

Стомашно чревни проблеми

 

 

 

32 total views, 32 views today

Фейсбук Коментари

споделяне на връзка