Редовен Превоз София – Варна – София

1
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Здравейте.С радост бихме искали да съобщим на нашите потенциални клиенти, че съвсем наскоро открихме ежеседмична товарно-транспортна линия за превоз на всякакви товари до 1800 кг. по направление: София-Варна-София.

Можем да Ви предложим индивидуален или групажен-(колективен) превоз на: стоки, багаж, обзавеждане, пратки и други по този маршрут, включително и по-големите градове по пътя като: Ботевград, Севлиево, Габрово, Троян, Велико Търново, Търговище и Шумен.

Възползвайте се от нашите изгодни цени за транспорт с до 50% отстъпка от стандартната цена за превоз при по-ранна заявка от ваша страна (10-15 дни) по рано от датата на тръгване.

Цената за превоз по този маршрут формираме индивидуално в зависимост от тежестта и обема на товара-(пратката) и желаната от вас дестинация.

Независимост дали търсите превоз от София към Варна или от Варна към София, ние можем да Ви бъдем полезни като ви предложим добра цена за доставката на вашия товар без да се налага да заплащате и двете посоки каквато е стандартната практика.

С радост очакваме вашите въпроси на телефони: 0893 484 770 и 0885 714 966 всеки ден от 08.00ч до 20.00ч