Австралийче изяде цяла диня и стана медийна звезда | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

СЛАВА
Австралийче изяде цяла диня и стана медийна звезда
Синът на популярен радиоводещ случайно попадна в обектива на камерите на живо спортно предаване и след това социалните медии свършиха останалото

03 Януари 2016 16:31
0

принтирай

|

текст

 

По време на живо предаване от турнира по крикет за жени в Мелбърн камерата случайно попаднала на момче, което яде лакомо диня…с кората.

Той веднага се превърнал с атракция на състезанията и в медийна знаменитост, заради необичайния си апетит и уникалната техника на ядене. Впоследствие се оказало, че това е 10-годишния син на популярния в Австралия радиоводещ Тони Шибечи.
 

 

По време на предаването на живо камерата отново и отново се връщала към момчето, докато накрая то наистина не изяло цялата диня. По-късно по една от телевизиите го попитали, дали не му е прилошало да изяде цяла диня с кората, а той казало: „Не, нищо не ми стана! Само дето трябваше седем пъти да ходя до тоалетната“. 

 

Is it a bird? Is it a plane? No it’s #Watermelonboy! #Today9 pic.twitter.com/JP8CMfcN3L
— The Today Show (@TheTodayShow) January 2, 2016

След това кадрите станали вирусни и развихрили фантазията на потребителите и зевзеците, които започнаха да постват своите остроумия на хаштага #watermeloboy.

Бащата Тони Шибечи постна в Twitter своя коментар. Най-напред написа иронично, че той е казал на сина си да направи нещо, за да стане известен по телевизията, и ето че той го е приел буквално.

Но след това като видял, че синът му наистина е станал звезда на медиите, пусна втори постинг с текст: 

Сега синът ми е култовият герой на семейството! Гарантирам, че не е растение! Това е моят син!  

 

 

Oh Boy. My son is now the new family „Cult Hero“ https://t.co/aW18REZMOg
— Tony Schibeci (@theschibecsta) January 2, 2016