Димитър Кунев – Професионален Сватбен фотограф, Моден фотограф, Портретна фотография

1
Добави коментар
dimitar.kunev
dimitar.kunev

 

 

Димитър Кунев – Професионален Сватбен фотограф, Моден фотограф, Портретна фотография
Сватбен фотограф с индивидуален подход!
 

Сватбен фотограф

Сватбена фотография отличаваща се с креативност и индивудален подход във всяка снимка. Разгледайте галерията със Сватбени снимки, Блогът – в който ще намерите избрани моменти от сватби които съм снимал, прегледайте пакетите за сватбена фотография които предлагам и вярвам че следващата стъпка ще е да се свържете с мен за да обсъдим детайлите около сватбения ви ден. За мен ще е удоволствие да съм вашия сватбен фотограф!

Портретна фотография

Портретната фотография е моята страст. Именно портретите разпалиха страстта ми към фотографията. От глемър фотосесии, през класически портрети и снимки с арт привкус. Разгледайте галерията с Портретни снимки.

Бизнес портрети

В днешно време, когато социалните мрежи и интернет са не само неизменна част от живота ни, но понякога заемат и една огромна част от него. Все по-важно е как се презентираме в интернет пространството и извън него. Една основна част от тази визия се крие в това каква снимка използвате. Заедно ще направим прекрасни бизнес портрети които да ви представят в най-добрата ви светлина! Разгледайте галерията с Бизнес портрети.

Модна фотография

Независимо дали сте дизайнер, имате шивашко ателие, магазин или продавате дрехите си онлайн. Снимките на вашите дрехи са един от най-важните елементи за представяне на работата ви пред широката публика. Мога да предложа заснемане на модната ви колекция за каталози или за онлайн магазина ви както и заснемане на модни фотосесии с цел реклама. Разгледайте галерията с Модни фотографии.

 

Вижте и моята Facebook страница