Четка за изправяне на коса – FAST HAIR STRAIGHTENER HQT- 906

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

 

ЦЕНА: 68 лв

​FAST HAIR STRAIGHTENER HQT- 906 ​Само за няколко секунди четката Ви дава перфектен нов прекрасен HAIR STYLE. Бързо, лесно, без усилие – просто прекарайте четката през косата си, за да получите прекрасно изправена и изсушена коса. Четката лесно изправя и изсушава трудно достъпни области в косата ( като например коронната част на върха на главата). Отрицателните йони на четката редуцират до максимум наелектризирането на косата . За разлика от традиционните преси за изправяне и сешоари, тази четка намалява до максимум риска от прекалено изсушаване и увреждане на косъма вследствие процеса на изсушаване. Дори когато температурата е на максимума 230 градуса – повърхността на четката е нагрята 90 градуса и не уврежда изобщо косата! Преимуществото на четката е че придава и обем !Искате перфектно права коса-вече можете да получите желаната визия без да ходите по фризьори, без да чакате по салони!! Бързо, лесно и удобно за броени минути-сами, където и да сте!!!  

​ -Дисплей: LCD с дигитална възможност за настройване на желаната температура на работа-Възможност за работа както върху влажна, така и върху суха коса-Максимална температура 240 градуса Целзий-Най-високо качество на безопасност с вградени всички необходими предпазители и обезопасители-Работната част отвън е термо обезопасена и не създава неприятно чувство на топлина-Професионален кабел , въртящ се на всички посоки за лесна работа-Използвайки различни температурни настройки за изправяне, четката има различни нива на настройка на температурата, всяко ниво променя с 5 градуса температурата. Препоръчва се да се избира най-високото ниво на температура в началото, и след това в зависимост от структурата на косата да се намаля температурното ниво. За мека коса използвайте 170-200 градуса. За средно мека коса използвайте 190-210 градуса. За гъста коса използвайте 210-230 градусаЗадръжте бутона за включване 3 секунди за да включите четката и същата операция за да я изключите.Може да се движи в която посока пожелаете- нагоре-надолу, напред, назад…За да получите по-дълготраен ефект на изправена коса, използвайте стилизиращ лосион , омекотяващ лосион и изправяйте върху чиста , измита коса. Може да се работи и за придаване на обем с четкатаСлед един час от включване четката се изключва автоматично. Включете я по описания по-горе начин ако желаете да я ползвате отново.Пазете четката от падане и удари. Не използвайте ако има механична повреда по неяНе използвайте продукта в мокри помещения, бани, басейни и т.н.Пазете от деца !!!Изчакайте да се охлади преди да я приберете за съхранениеДа не се използва от лица под 14 год възраст.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, двете ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт или Спиди ), Телефон за контакти. Подпълнете полетата и натиснете „ИЗПРАТИ“. Задължително проверете имейла си за отговор. Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion