Дамски Рокли Онлайн от Български дизайнери – Jivot.bg

2
Добави коментар
limonov
limonov

Малка и черна, разкошна, дълга, секси закачлива, бална, асиметрична, булченска, лятна…  Всяка жена има поне по една такава рокля в гардероба си! Усещенто за женственост облечени в такава дреха е незаменимо! Лекото шумолене на материята или перфектно очертания силует превръщат всяка една жена в богиня! Още като малки момиченца, майките ни облич…

Малка и черна, разкошна, дълга, секси закачлива, бална, асиметрична, булченска, лятна…  Всяка жена има поне по една такава рокля в гардероба си! Усещенто за женственост облечени в такава дреха е незаменимо! Лекото шумолене на материята или перфектно очертания силует превръщат всяка една жена в богиня! Още като малки момиченца, майките ни обличат в сладки роклички! Коя жена не си е представяла, че е принцеса облечена в разкошна рокля! Визията и преминава през много трансформации. Скъсавяна, прекроявана, отпускана, стеснявана тя си остава кралицата в дамската мода! Въпреки, че редовно черпим вдъхновение от мъжката мода , ние жените оставаме верни на Роклята си! Увлечени в играта на мода,ние я използваме  за всякакви поводи. От модел за плажа до тежката коктейлна рокля тази Кралица е винаги до нас, като най-добра приятелка. Сигурно имате незабравими спомени, точно с „онази“, която всеки път Ви връща на зад към този момент! Мини модела от кръщенето, роклята от бала, тази с която бях когато ме целуна за първи път, роклята която не харесах и плаках цяла нощ, онази в която бях най-красива….. всяка една жена е свързана с РОКЛЯТА! До роклята смело и уверено „крачи“ и полата. Другата диктаторката в дамската мода.И тя като роклята минава през всички вариации на кройка дължина и модел.От минижуп до пола-панталона всяко нейно изражение е винаги на мода! Предимството на тази дреха е, че може да се комбинира не само с чорапогащник и обувки а с всякакви ризи, топове, потници и бюстиета. Рзвихряйки въображението си ние можем да носим една секси тясна пола както  с висок ток така и с маратонки.Дългия и разкошен модел също може да се комбинира според нашето желание. И тази година роклите и полите, във всичките им вариации, ще доминират в модните колекции на световните дизайнери. Още в края на миналата есен, по подиумите се „разходиха“  първите предложения, които грабнаха дамите от раз. Приказните и феерични модели, винаги са на мода. Те ще са актуални и през 2015. При тях се забелязват основно флоралните мотиви, които остават модерни и през тази година. На приказните женствени модели заложиха смело Dolce & Gabbana, Valentino и Alexander McQueen. В  колекциите им ще откриете тънки и феерични материи подходящи за лятото, съчетани с бродирани елементи. При Moschino, Prada и Saint Laurent се открояват късите рокли и поли до коленете. Златистото, камъните и пайетите доминират в колекциите им. Този вид модели са подходящи за вечерни партита. Кадифето също ще е актуално през 2015. . Притежателките на кадифени рокли и поли могат да са сигурни на 100%, че тази материя ще извади от тях целият сексапил, който притежават. Черно, тъмно червено или зелено, кадифето ще ви направи неустоима за мъжките погледи. 

Създайте нови преживявания и спомени!Изберете си пола или рокля за настроение! Изразете себе си с моделите на водещи марки от нашия каталог!