Папараци уловиха Лара Стоун на плажа – без ретуш и напълно естествена!

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лара Стоун е един от най-известните и търсени супермодели в момента! За 2015 година тя се нареди сред топ лицата в модата, наред с Кендал Дженър, Ирина Шейк, Алесандра Амброзио, Кандис Суанепул, Ариана Лима и други. Виждали сме интересното лице и красиви черти на 32-годишната холандка да украсяват кориците на безброй списания, както и рекламните кампании на някои от любимите ни брандове. Най-скорошната й изява пък беше дефилето по време на представянето на колекцията Versace Haute Couture в Париж само преди няколко дни.

От всички фотосесии и появи на Лара, които някога сме виждали, тя изглежда почти божествена. Невероятна, недостижима и забележителна! И сигурно все още щяхме да мислим така, ако не се бяха появили нейни папарашки и съвсем необработени снимки на плажа в Сидни, където красавицата засне фотосесия за австралийския VOGUE. Виждаме Лара в една съвсем нова светлина – нормална и земна, почти като нас. Папараците успяха да уловят супермодела докато позира пред обектива на Марио Тестино, а далеч не-съвършеното й тяло и дори видим целулит като че ли изобщо не я притесняваха! Точно обратното – Лара Стоун уверено крачи пред обектива, размята дългата си руса коса и показва отработени движения пред камерата, които след това ще се появят на кориците на престижното издание. За жалост, убедени сме, че снимките в списанието далеч няма да изглеждат по този естествен и красив начин, а ще бъдат силно ретуширани, заличавайки всякакви следи от истинската Лара.

Майката на момченце смени няколко тоалета, сред които бял бански от две части. На снимките се включи и неин атлетичен колега, с който позираха заедно, облечени в бели бански костюми на скалите. Топлото и слънчево австралийско време принуди екипа да проточи фотосесията като голяма част от деня Лара прекара под чадъра в очакване на перфектната светлина за начало на снимките, което даде възможност на папараците да направят многото „задкулисни” кадри.