Имот в Русе – козметични промени за по-висока цена

1
Добави коментар
Georgieva34
Georgieva34

Възможно ли е козметичните промени по Вашия имот в Русе да допринесат за увеличаването на цената? Ако този въпрос Ви вълнува, предлагаме на Вашето внимание статия, която да Ви разясни как с леки корекции по жилището, костващи понякога минимални средства, можете да го продадете за по-висока сума.

Какво можете да промените във Вашия имот в Русе?

Освежете входната врата на жилището. Тя е прозорецът към дома и създава първото впечатление. Боядисайте я добре в подходящ цвят – препоръчваме Ви по-тъмните или матови, за да не се открояват драскотините и несъвършенствата по нея.
Измажете стените, ако са твърде потъмнели и имат ясно видими признаци на „старост”. Най-добре е да използвате светли, неутрални цветове, тъй като този те са най-приети от повечето кандидат-купувачи, докато по-ярките и задължаващи нюанси не винаги биха съвпаднали с вкуса и предпочитанията им.
Опитайте се да освободите повече място във Вашия имот в Русе. Не се колебайте да изхвърлите някои мебели. Усещането за простор ще улесни продажбата.
Обърнете специално внимание на състоянието на банята и санитария възел. Приветливото им състояние може да има сериозен принос към добрия имидж на жилището Ви.
Завесите или щорите придават завършен вид на всеки интериор. Ако са паснати цветово и стилистично ще донесат на дома Ви неповторимото усещане за уют.
Сложете хубав ароматизатор в апартамента, който ще кара купувачите да се застояват по-дълго. Приятните аромати въздействат много добре на сетивата.

Козметични промени по вашия имот в Русе

Козметични промени по имота за по-висока цена е възможност, която трябва да използвате. Както видяхте по-горе, с малко усилия и средства, можете да вдигнете значително цената на Вашето жилище. Обърнете се към агенцията за недвижими имоти Сиана Имоти Русе, която може да Ви помогне в това Ваше начинание с насоки и съвети, както и да Ви съдейства и в продажбата.

 

Публикувано в За Русе, Недвижими Имоти Русе и отбелязано с апартамента, корекции, по-висока цена на 15.01.2016 от Пламен Савов.