Най-шокиращите звездни раздели / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

27
Добави коментар
rihanna092
rihanna092

Звездите непрекъснато се събират и разделят. Просто това е естествена част от живота в Холивуд. Някои двойки не издържат на напрежението и на постоянния интерес към семейния им живот. Други просто кривват от правия път и намират щастието си извън семейството. Макар феновете на звездните двойки да осъзнава, че те може и да не са заедно до края на живота си, понякога раздялата им е последвана от сериозен шок както за почитателите, така и за медиите.

Дженифър Анистън и Брад Пит Безспорно една от най-шокиращите звездни раздели е тази между актьорите Дженифър Анистън и Брад Пит. Те бяха определяни като „Златната двойка на Холивуд” и разводът им през 2005 г. предизвика истинска истерия сред феновете. Джен и Брад бяха щастливо женени в продължение на 5 години, през които връзката им по никакъв начин не присъстваше скандално из медиите. Никой не вярваше, че има сила, която да раздели любимците на Америка. Освенедна – Анджелина Джоли. Брад и Анджи снимаха заедно филма „Мистър и Мисис Смит” (2005 г.), където пламна и тяхната любов. В началото красавците отричаха да имат връзка, но съвсем скоро всичко излезе наяве. Брад се разведе с Дженифър малко след края на снимките на филма и заживя заедно с новата си любима Анджелина и двете й осиновени деца Мадокс и Захара. Макар из медиите постоянно да се тиражират слухове, че Пит и Джоли ще се разделят, те са все още заедно – щастливи и с още по-голямо семейство. Двамата вече имат шест деца – 3 осиновени и 3 биологични и май не мислят да спират само до тази бройка. Наскоро тръгнаха слухове, че двамата обмислят да заснемат втора част на филма, който ги събра – „Мистър и Мисис Смит”.  За разлика от екссъпруга си Дженифър няма голям късмет в любовта. Тя имаше няколко връзки след края на брака си, но всички приключиха доста бързо. Освен това Анистън доста често подсказваше в свои интервюта из медиите, че още обича бившия си и би се събрала отново с него, ако има тази възможност.

Рийз Уидърспуун и Райън Филипи Една от най-сладките и любими холивудски двойки беше тази на Рийз Уидърспуун и Райън Филипи. Те се срещнаха на 21-ия рожден ден на русокосата актриса и любовта помежду им веднага пламнала. Двамата актьори дори снимаха заедно кинохита „Секс игри”. Бракът на Райън и Рийз продължи седем години, време, през което им се родиха и две деца – дъщеря Ава и син Дийкън. Според слуховете връзката на Филипи и Уидърспуун не била толкова щастлива и безоблачна както двамата се опитваха да я представят пред медиите. Крахът настъпи след като официално стана ясно, че Райън има връзка със своята колежка Аби Комиш. Въпреки че прелюбодейците се опитаха да отрекат аферата, медиите, а и самата Рийз знаеха истината. След развода си с Филипи, Уидърспуун не остана сама дълго време. През 2007 г. по време на снимките на филма Rendition тя откри новата си любов Джейк Гиленхал, с когото в момента дели общ дом. Според слуховете двамата дори скоро ще минат под венчилото. След развода Райън започна да излиза официално с любовницата си Аби Комиш, заради която се раздели с Рийз. 

Ник Лаше и Джесика СимпсънНик Лаше и Джесика Симпсън бяха най-щастливите хора, когато на 26 октомври 2006 г. застанаха пред олтара, за де оженят. Те дори подписаха договор с музикалния канал MTV, който да излъчва риалити шоу за живота им – „Младоженци”. Двамата едва ли знаеха, с какво се заемат, защото не спираха да се карат и пред телевизионните камери. Особено, когато ставаше въпрос за пари. Ник е по-консервативният от двамата, заради което и предпочиташе да не си хвърля парите на вятъра. Джесика, от своя страна, беше купонджийка, която живееше, за да пазарува и да се забавлява. Всеки един се опита да промени навиците на другия, което накрая окончателно ги раздели. Джесика и Ник се разведоха през 2006 г. След края Симпсън се влюби в музиканта Джон Мейър, а през септември 2007 г. започна връзка с футболиста Тони Ромо. Любовта между Джесика и спортиста обаче също не издържа дълго и двамата се разделиха ден преди 29-ия рожден ден на певицата. Ник също не остана за дълго сам след развода. Той се влюби в ТВ водещата Ванеса Минило, за която дори имаше намерение да се ожени. Двамата се запознаха по време на снимките на клипа на Лаше към песента What’s Left Of Me, където Минило играе ролята на Джесика. Двамата се разделиха през юни 2009 г. след връзка продължила 3 години. Според последните слухове Симпсън и Лаше обмислят отново да се съберат. Ник обаче категорично отрече да има каквито и да било намерения да се събере с Джесика.  

Мадона и Гай Ричи Вторият брак на „Материалното момиче” продължи 8 години. Мадона се омъжи за британския режисьор Гай Ричи през 2000 г. на красива церемония в Skibo Castle в Шотландия. Докато бяха женени, на двойката се роди син, Роко, и осиновиха малавийчето Дейвид. Няколко месеца преди официално да се разведат, се поносеха слухове, че нещата между Мадона и Гай не вървят. През 2008 г. британските медии пуснаха новината, че раздялата им е сигурна. Едва след публикациите, говорителите на звездите потвърдиха слуховете и заявиха, че двойката не желае повече да живее в лъжа. В началото Мадона и Гай си отправяха злостни реплики чрез медиите, но откакто Кралицата на попа се зае с осиновяването на малавийчето Мърси, всичко помежду им се изглади. Двамата дори вече са добри приятели и горди родители на второто си осиновено дете. След развода Мадона беше свързвана с името на бейзболната звезда Алекс Родригес. Сега тя има връзка с 22-годишния бразилски модел Хесус Лус, с който се запозна на снимките на обща фотосесия.