Weber.profi depot в РЕНОВА-строителен център

1
Добави коментар
alekspm
alekspm

26 Февруари 2016 Weber.profi depot в РЕНОВА-строителен център

Ренова – строителен център е официален партньор на първата мрежа от Депа на компанията Сен Гобен Вебер България. Тези депа са насочени изцяло към професионалистите в строителния бранш, предлагайки уникални строителни решения с високо качество и дълготраен ефект.

Базирайки се на дългогодишен опит и присъствие на българския пазар, ние осъзнаваме необходимостта от място, на което работещите в сферата на строителния бранш да споделят нужди и опит и да говорят на един език, да намират това, от което се нуждаят, по единни критерии относно: – високо качество – цялостни системни решения – професионална консултация – обучения в нови техники и иновативни решения – бърза доставка – развитие на бизнеса Към момента в Профи Депата бихте могли да откриете цялостни решения за хидроизолиране на мокри и влажни помещения, плувни басейни, балкони и тераси, стени в основи и дренажни системи.

ТУК ГОВОРИМ НА ЕЗИКА НА ПРОФЕСИОНАЛИСТА! Споделете вашите нужди или проблеми и ние ще ви предложим професионално решение с гарантиран ефект от избраните продукти за професионалисти weber.profi depot.

Потърсете повече информация в Ренова- строителен център.