Предопределеност и характеристики за родените на 05 март

1
Добави коментар

5 март

Родените на тази дата са хора привлекателни, умни, любознателни, свободо­лю­би­ви и обичат промените. Te са eнергични, инициативни и адаптивни, с магнетично из­лъч­ване. Притежават неспокоен, търсещ дух, който обича да експериментира в раз­лич­ни области и на различни нива. Обикновено следват своите инстинкти и са не­по­стоянни в своята привързаност, цели и интереси. По природа са доста активни, като са надарени с нежен и раним характер, а умът им постоянно е зает с мисли за нови неща. Отличават се с прагматизъм, красноречие и склонност да дават празни обе­ща­ния или да представят нещата в своя полза.

В сферата на личните отношения този тип личност се отличава с независимост, емоционалност, сладострастие и интензивност на чувствата, а партньорът им трябва да се съобразява с многостранните й интереси и нейната необходимост от повече жизнено пространство.

Родените на този ден се отличават още с активност, организираност, вътрешна енергия, високи изисквания и максимализъм. Приспособими или агресивни са според случая. Обичат движението, разнообразието и материалните придобивки. Привличат ги развлеченията, стараят се да създават приятна атмосфера около себе си и се стремят да спечелят вниманието на другите. Целите и интересите им обикновено са насочени към материална задоволеност, придобивки и обществен успех. По общо пра­­вило успяват да осмислят живота си и да се реализират успешно в професията си.

       Това са издържливи, упорити и предвидливи хора с чувство за отговорност. При­съ­щи са им и качества, като вярност, трезвомислие, честолюбие, емоционалност, как­то  и умение да контролират чувствата си. Обикновено се радват на добри приходи от собствен труд, обществени дейности, печалби от игри или средства от наследство. В повечето случаи успяват да постигнат добро социално положение, в много случаи благодарение на съпруг/а или партньори.

Поведението на този индивид обикновено е импулсивно, той не обича да прави дъл­госрочни планове и почти винаги е готов да поеме риск, особено когато става ду­ма за пари или за други материални неща. Неговата първостепенна цел обикновено са комерческите  стойности. По природа е хазартен тип, решителен, делови, бързо се възстановява след загуба, стига тя да не е с парично изражение. В този смисъл е много изобретателен, адаптивен и конструктивен, с бърза мисъл и решения.

Това е един активен човек, който обича пътуванията и приключенията, а с опита си може да бъде добър съветник на много хора. Трудно се поддава на чуждо влияние. Любител е на новите идеи, но и на силните усещания. Жените с тази рождена дата са очарователни и сладкодумни, стремят се към успешна кариера и с упоритост могат да достигнат до високи постове.

       В делови и професионален план подходящи или успешни сфери за реализация на тази личност са дейности като финансист, мениджър, учител, психолог, човек на из­­куството и др.

Негативни страни: Загуба на чувството за мярка, повтаряне на грешките, импул­сив­ност. Големи претенции, склонност към възгордяване и към утопии. Непостоянство, експанзивност, повърхностност, придирчивост.

В здравословен план са възможни проблеми, свързани със зъби, чести мигрени, цистит, простудни заболявания.

Родени на този ден:  Христо Бойчев (1950 г.) – бълг. писател и сатирик; Анди Гиб (1958 г.) – австрал. поп-пеевц /съставът „Би Джийз”/; MC Sollaаr (Claude M’Barali)- (1969 ) – фр. рапър; Ева Мендес (1974 г. ) – амер. филмова звезда

Щастливи числа и дати /за работа, хазарт и др.:  3, 5, 12, 14, 21, 23, 30 

Привличане с родени на числа от всички месеци:  3, 5, 12, 14, 21, 23, 30

Съвместимост /партньори, брак/: Рак, Дева, Скорпион

Цитат от книгата: „Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. –Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016