Изнасилване – Sexnovini.com

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Даниела е на 21 години. Има прекрасни големи гърди, дълги крака и огнено червена коса, дълга до кръста. Обожава секса, дори по време на него си фантазира за изнасилване и оргии.
Реших, че е време да изпълня мечтата й за изнасилване…!
Даниела се облече за работа. Носеше костюма си от сако и пола. Под него беше с любимите си дълги чорапи и с прозрачна бяла блуза.
Беше ми казала, че ще работи до късно. Знаех къде паркира колата си, отидох и махнах кабела на двигателя, за да не може да запали. Скрих се наблизо, за да мога да я наблюдавам. Някъде към 22 часа тя се качи в колата, но не успя да я запали. Ядоса се и тръгна към мястото, където се бях скрил. А това беше под стълбите близо до входа на сградата, където тя работеше.
Когато я видях да се приближава вълнението в мен беше огромно. Сложих маската на лицето си. Единственото за което мислех беше, а ако тя започне да пищи или ни види охраната… Докато се осъзная, тя вече беше пред мен. Застанах зад нея, сложих ръката си на устата й за да не пищи. Сложих ножа до гърлото й и я предупредих с променен глас да не мърда. Трепереше цялата, докато я водех към една алея в парка. Завързах очите й с шал, за да не може да вижда нищо. Наредих и да свали сакото си. С треперещи ръце тя го разкопча. Под бялата й блуза се виждаше черен сутиен. Коя жена би се облякла така, може би някоя курва.
-Вдигни си полата!-наредих й отново.
Тя отвърна, че ще ми даде всичките си пари. Но аз бях решен да изпълня фантазията й.Наредих й отново да си вдигне полата.
Първо се видя края на дългите й чорапи, а след това и прозрачните и бикини. Под тях се виждаше една гладко избръсната путка.
-Много е добре.-казах аз, прокарвайки ръце между краката й.
Наредих й да свали блузата си. Даниела изглеждаше прекрасно, макар че я бях виждал гола много пъти. Мисълта, че някой може да мине ме възбуждаше още повече. Прокарах ръцете си по цялото й голо тяло. Целувах врата и ушите й преди да започна да целувам и смуча прекрасните й гърди. Извадих гърдите от сутиена й и започнах да смуча втвърдените й зърна, докато ръката ми разтриваше путката й през бикините.
Когато докоснах путката й под бикините й тя беше влажна. Вдигнах пръстите си, за да и покажа.
–Искаш да те чукам ли?-попитах я аз.
Върнах ръката си в бикините й, като разтривах клитора й. Вече издаваше звуци от удоволствие. С бедрата си сякаш търсеше пръстите ми, за да продължавам да й доставям удоволствие.
–Кажи ми, искаш ли да те чукам и ще те оставя да свършиш.-казах това и отново започнах да смуча зърната й. Цялото й тяло показваше, че тя е на път да свърши.
–Кажи ми, искаш ли или ще спра да те задоволявам?-повторих й аз.
–ДАААААА! Не спирай, прави каквото искаш.-крещеше тя. Наложи се дори да сложа ръка на устата й, за да я заглуша.
Обърнах я с лице към стената. Сложих гумено удължение на пениса си. Знаех, че тя харесва по-големи пениси. Започнах да я чукам. С всяко проникване тя стенеше от удоволствие.
–Това ли искаш, кучко?-питах я аз.
–Да! Просто ме чукай, прекрасно е.-стенеше тя.
Беше толкова влажна, че едва усещах нещо. Колкото повече я чуках, толкова по-влажна ставаше тя.
–Женена ли си?-попитах я продължавайки да я чукам.
–Не, но имам гадже.
–По-добър ли съм от гаджето ти?-питах я с интерес.
–Да, много по-добър.-побърза да отговори тя.
-Много обичаш големи пениси,нали?
–Много ги обичам-отговори със задоволство Даниела.
Усещах, че тя свършва. Заповядах й да клекне и да ме остави да свърша в устата й и да глътне абсолютно всичко. Даниела веднага клекна.С гърдите й извън сутиена и изтичащите от нея сокове се възбуждах страшно много и започнах да се изпразвам веднага. Първата струя уцели бузата й. Но следващите няколко попаднаха в устата й. Казах й да глътне всичко. Тя го направи с огромно удоволствие. Дори облиза устните си.
–Хареса ли ти моя хуй, курво?
–ДА-отговори убедено тя.
–Другата седмица ще те чакам тук по същото време. Ако си съгласна ще оставиш сакото, блузата и полата в колата и ще дойдеш при мен. Сега брой до 100 преди да махнеш превръзката от очите си.
Имах достатъчно време да се върна и да оправя двигателя. Секса с Даниела беше невероятен. Сякаш никога до сега не е била тя.
Докато се къпех, започнах да обмислям постъпката си. А, ако сега беше в полиция или пък все още беше в парка изпаднала в ужас. Изкъпах се, облякох се и мислех да ходя да я търся, но тя се прибра.
–Здравей. Много късно се прибираш-попитах я аз, колкото се можеше по-спокойно.
–Работихме до късно, ще си взема душ.-каза тя.
През тази една седмица сексуалния ни живот се промени страшно много. Даниела се държеше като същинска курва. Нямах търпение да дойде Понеделник, за да я причакам отново в парка. По всичко си личеше, че и е харесало преживяването.
Взех колата на приятел, за да мога да наблюдавам, да не би да има полиция. Изведнъж Даниела се появи и отиде към колата си. Остави чантата си и започна да се оглежда. В следващия момент се съблече и остана само по сутиен, бикини и дългите чорапи. Веднага тръгна към стълбите, където я бях нападнал предната седмица. Не можех да повярвам. Тръгнах след нея и когато стигна стълбището и казах, че съм бил сигурен, че ще се върне за още. Заповядах й да извади гърдите от сутиена си и да си играе с тях. Веднага го направи. Започна да гали зърната си и да си играе с тях. След това ѝ заповядах да започне да търка клитора си, за да свърши сама. Исках да я гледам. Тя ме слушаше и правеше всичко, което й кажех.
–Какво искаш тази вечер, кучко моя?-попитах я аз.
–Големия ти хуй навсякъде в мен. Просто ме чукай отново.-отговори тя.
Докато казваше това всичките й сокове се изляха в ръката й.
Бях много объркан. От една страна бях доволен от това как можех да контролирам тази жена. А от друга се дразнех от това как може да се оставя един непознат да се държи така с нея. Заповядах й да си свали бикините. Веднага го направи. След това тя се опря на стената, разтвори крака и просто чакаше да проникна в нея. Не чаках покана и веднага започнах. Даниела чак съскаше от удоволствие. Викаше, че иска да я чукам дълбоко и бързо, както предния път. Така и направих. Напъхах, колкото можех от хуя си в нея. Усещах как стяга вагината си около хуя ми. Започнах да играя с гърдите й, опъвах зърната й, колкото можеше повече. Тя поиска да се обърне, но тогава осъзнах, че не й бях сложих превръзка този път. Нямах друг избор освен да свърша в гуменото удължение, сложено на пениса ми. Не можех да й позволя да види хуя ми, щеше да ме познае.
Казах й да изчака 2 минути преди да се върне в колата си.
Прибрах се вкъщи, а тя беше под душа. Докато една нощ правехме секс, извадих пениса си преди тя да свърши и й заповядах да се облича. Отначало не искаше, но и казах, че ще приключим навън. Беше много доволна от това. Покри голото си тяло с едно дълго палто. Влязохме в колата, но оставихме вратата отворена. Тъкмо се свечеряваше и се надявах някой да ни види.
–Играй си с клитора си, покажи ми каква мръсница си-казах й аз.
През това време отпуснах седалката, за да може да стане в хоризонтално положение. Изведнъж видях това, което търсех. На една пейка седеше мъж на средна възраст. Закарах колата до него.
–Извинете-попитах аз.
Мъжът искаше да каже нещо, но не можа, гледаше Даниела, която вече беше с 2 вкарани в путката си пръсти. Мъжът моментално извади члена си от панталоните си. Той оглеждаше тялото на приятелката ми. Той се задоволяваше със същата бързина, с която Даниела себе си. Бяха в пълен синхрон. Без да сваля очи от непознатия, тя получи и изживя невероятен оргазъм. Непознатия мъж също получи оргазъм.
–Боже, това беше невероятно-каза Даниела. Без да казва нищо след като спрях колата, Даниела свали палтото и започна да ми прави свирка. Вече беше станало тъмно. Видях мъж застанал до колата, който гледаше путката на Даниела. Направих му знак да се приближи и да постави пръста си в нея. В първия момент тя се уплаши. След това нещата се промениха. Тя засмука хуя ми още по-дълбоко в гърлото си. Личеше си, че изпитва огромно удоволствие от непознатия мъж. Нямах идея колко пръста е сложил в нея. Изведнъж тя каза на непознатия да започне да я чука. Тя се завъртя, така че да може мъжа да проникне в нея през отворената врата на колата. Ръцете на мъжа бяха черни. Докато проникваше в Даниела опипваше и гърдите й. С всяко проникване тя викаше колко е голям пениса на непознатия мъж. За момент дори забрави, че ми правеше свирка. Стенеше от удоволствие. Наложи се да хвана главата й и да я накарам да продължи да смуче пениса ми. Мъжът я чукаше така, че тя щеше да свърши дори самия него.
-Мила, ще свърша-каза той. Сякаш свършваше цяла вечност. Даниела свърши едновременно с него. Докато успее да се завърти, за да види мъжа доставил й такова удоволствие, той изчезна в храстите.
Докато карахме към къщи тя продължаваше да си играе с путката си. За малко да го направим пред входната врата, но успяхме да стигнем до дивана.
–Хареса ли ти първия ти път с негър?-попитах я аз.
–Черен хуй в мен!…
От вълнение Даниела свърши върху дивана. Петното не можа да се изчисти със седмици.