Дивани и канапета – богат избор в магазин Вилаз!

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Ако желая да внеса изисканост в своя дом, непременно ще го обзаведа с модерни, красиви и удобни дивани, канапета и мебели, които да подхождат на моя темперамент, но и да са достатъчно практични. Диваните са не само удобни за сядане и излежаване, но в тях бихте могли да съхранявате свои вещи, тъй като при повечето от тези мебели са налице вградени шкафове, които варират по големината и формата си както според дизайна на мебела, както и според предназначението му.

 

Ние предлагаме огромен избор от дивани, с които да се насладите на приятни мигове с приятели, но и на пълноценна почивка, които имате нужда от нея. В края на работния ден, когато нямате сили за нищо, хвърлете се в сладката прегръдка на своята мека мебел, доверете ѝ се и тя ще ви възнагради с удобство и релакс.

Ако пък скучаете, седнете на мекия диван и си пуснете някое тв шоу или криминален роман. Чете ви се книга? Няма проблем – разположете се, отпуснете се и се наслаждавайте на хубава литература.

Тапицерия на вашата мека мебел

Изборът на тапицерия е от първостепенно значение не само за външния вид, но и за удобството ви. Едни предпочитат кожа, а други текстил или друг тип плат – не допускайте компромиси при този тип селекция. Също така, ако актуалните тенденции не са по вкуса ви, поръчайте нещо, което ви харесва и ги игнорирайте.

Да не забравяме и декоративните елементи, които също играят своята важна роля във вътрешния интериор на всяко помещение. Както се казва, дяволът е в детайлите, така че не подценявайте декорацията.

И още нещо – съобразете размера на мебелите с големината на своя дом, за да можете да се придвижвате свободно между тях. Често срещана грешка е поръчката на огромно канапе, което заема близо 1/2 от помещението и силно затруднява придвижването в стаята. Не бързайте при избора, защото размерът поне в този случай има значение.

А вие избрахте ли вашите мебели? Ако още не сте, отбийте се в нашия магазин, намиращ се в ж.к. Люлин. Нашите компетентни служители ще ви помогнат да вземете решение.

Благодарим ви за вниманието!