Тази вечер избират новият Мистър България :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: ПИК

Кой ще е новият Мистър България ще стане ясно тази вечер, пише ПИК.

 

Полицаи, баскетболисти, волейболисти, фитнес инструктори и други са сред мераклиите за титлата „Мистър България“. Желаещите, стигнали до кастинга, бяха около 100-тина мачовци, а от тях са избрани 22-ма финалисти. Сред записалите се е и синеокият чаровник, поп певеца Константин, син на барда Михаил Белчев.

 

С хореографията за галаспектакъла се зае Киро Скалата. Той подготви красивите българи физически и психически за възможно най-доброто им представяне. Те ще дефилират тази вечер по сцената с бормашини и секси гащеризони като част от шоуто, както и с Vilebrequin – любимия бранд бански костюми на Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Джордж Клуни.

 

„Търсим най-впечатляващия джентълмен. Мистър България трябва да е и красив, но и с маниери и поведение“, каза Атанас Лазаров от агенция PRofile, която организира събитието.

 

Наградата за победителя е 20 000 евро и участие в „Мистър Свят“, за който обаче още няма официално обявена дата и локация.

 

В журито са носителката на короната “Мис България’ ‘- Наталия Гуркова, лицензиантката на конкурса „Мис Югозападна България“ – Ани Палашева, скандалната Анита Мейзер и двигателят на Sofia Fashion Week Мария Бонева. Очаква се към съдиите да се присъедини и световноизвестният дизайнер Майкъл Херера или просто М, както го наричат във фешън индустрията. Сред клиентите му са артисти от калибъра на Аштън Кътчър, Бритни Спиърс и Джесика Алба.