7-те естествени форми на гърдите

1
Добави коментар
stuklen
stuklen

До сега мислех, че има само два вида гърди-големи и  малки. Но, представата ми бе издухана от едно ново проучване на  компания за дамско бельо ThirdLove….

До сега мислех, че има само два вида гърди- големи и  малки. Но, представата ми бе издухана от едно ново проучване на компания за дамско бельо ThirdLove. Резултатите от тяхното изследване класифицират цели седем различни варианта на естествената форма на дамския бюст.

Асиметрични Както добре знаем, природата не обича симетрията. Това е валидно и за бюста. Много често той е видимо несиметричен като едната гърда е по-голяма от другата. Вариациите са от много големи, до малки или едва забележима разлики.

С форма на капка Често се среща при дамите с по-пищни форми. Бюстът е по-тесен в горната част, а надолу формата на гърдата е по-закръглена и наподобява капка.

Гърди със зърна в различни посоки При този тип бюст зърната сочат в противоположни посоки. Този тип асинхрон е възможен и при останалите форми.

Между двете гърди има голямо пространство Голямо пространство между двете гърди е често срещано при дамите с пищни форми. При тях зърната сочат малко по-напред. За да прикриете това несъотвествие е подходящо да използвате сутиен с по-дълбоки чашки, който успешно ще прикрие разстоянието.

Бюст като лимон Тук бюстът е малък и едва забележим. С такива форми често се отличават дамите, които се заминават активно със спорт. За тях е най-подходящо да подбират сутиен със по-повече подплънки.

Форма на камбана Този бюст има естествена форма на камбана. Често тези форми са характерни за големите естествени гърди. Специалистите съветват дамите с бюст като камбана да предпочитат бельо с повдигащ ефект.

Бюст с овална форма Тази форма се среща много по-рядко сред естествените бюстове. При овалните форми и двете гърди са почти еднакво големи. При тях кръглата форма се запазва, както в основата така и в края им. Този тип естествен бюст рядко има нужда от оформящо бельо.

Ако материала Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Тагове бельо | форма | гърди | бюст

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!