Eротичните шпагати на Анастасия Волочкова | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

КРАСАВИЦИТЕ НА INSTAGRAM
Eротичните шпагати на Анастасия Волочкова
Скандалната руска балерина Анастасия Волочкова продължава да чупи рекорди и да дразни или очарова своите критици и обожатели.

26 Юни 2016 22:27
0

принтирай

|

текст

 

Някога тя предизвика скандал в Болшой театър, след като разкри, че била уволнена „защото била много дебела“ (48.8 кг) и много висока (171 см) за да бъде прима балерина на знаменития храм на балета. Всъщност причината беше скандала й с олигарха Сюлейман Керемов ((собственик на финансово-промишления холдинг „Нафта-Москав“ и на футболния отбор „Анжи), който така си отмъстил, че го напуснала.

Впоследствие стана ясно, че тя била натирена от трупата заради необузданата си сексуалност и манията да се показва гола. Преди две години тя се прочу с новината, че след необуздан секс с последния й любовник бизнесмена Бахтиар Салимов (45) той спешно бил откаран в болница с болки в кръста и след като два дни не можел да стане от леглото“.

Анастасия Волчкова има две мании: да се снима гола и да прави шпагати на най-неочаквани и екзотични места. И не пропуска възможност да го направи. Тя дори поддържа специална колекция от снимки с хаштага #шпагатволочковой.  

Най-новият си шпагат прима балерината разпъна на поляната пред дома си на три стола. И за да остане докрай вярна на себе си, гарнира предизвикателството си с нова откровена снимка на полуголото си тяло, прикрито само с плюшена играчка (снимката горе).

След като постна снимката в социалните мрежи и получи хиляди критични коментари, Волочкова отговори:

„Момчета, това си е моят дом, моята поляна, моята страничка. Ако не ви харесва, не гледайте и не шервайте“…

С „казуса на 40-годишната Волочкова“  се заеха дори сексолози, които се опитаха да обяснят на потребителите в социалните мрежи защо продължава да ги залива с предизвикателни снимки.  Особен отзвук предизвикаха голите й снимки от Малдивите, които тя озаглави: Хак да ви е, папараци!

„Постоянно ни преследвате, мъчите се да ни снимате гащичките или още по-добре без тях. Все едно че имаме нещо, което вашите жени нямат. Е, ето, гледайте сега! 

 

 

Сексоложката Александра Полеева обяснява, че скандалната мания на балерината да се „разкрачва и разголва“ тя самата обяснява още преди десетина година. Тогава в интервю за в. „Събеседник“ на същия въпрос Волочкова отговаря: „Самият Бог ми повелява да се снимам и да се показвам гола, защото съм млада, красива, висока, необикновена. И съм убедена, че да не се фотографирам е престъпление против човечеството“.

Полеева смята, че жените си падат по голотата по три причини: когато се харесват и искат да усещат възхищението на мъжете и на жените от този факт; когато искат да скандализират обществото и да докажат, че не им пука от табута, канони и принципи и да докажат, че са способни на антисоциални постъпки, за да се докажат. И на трето място: когато жената да запечата мига на неустоимата женска красота, който е преходен и с който тя може да се гордее след години. Това обикновено става на границата, когато жената се разделя с моминството и иска да стане майка.

Според сексоложката, в съвременния свят дори религията не изпитва „страх“ от голото тяло. С интернет голото тяло и сексът отдавна не са интимна тайна и мистерия и скоро „голите фотосесии“ ще бъдат част от албума на всяка жена. Стига да смята себе си за фотогенична и да се харесва. Техническите възможности за това отдавна са налице