Професионална PTF фотоепилация на интим за жени от Milano beauty center! – gepi.bg

1
Добави коментар
Gepi.bg
Gepi.bg

Отстранете космите за дълго време с професионална фотоепилация ! Една или пълен пакет от седем процедури PTF фотепилация на интим за жени от Център за красота Милано!  

Фотоепилацията е най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Методът използва интензивна пулсова светлина, която се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата) и се трансформира в топлина, която преминава през косъма и достига до неговия корен, където селективно се нагрява косменият фоликул и той бива отстранен, без това да уврежда кожата.

Офертата се предлага в следните варианти:

Вариант 1 – Една процедура PTF фотоепилация на пълен интим за жени на промо цена 29.99 лв. Вариант 2 – Пакет от 7 процедури PTF фотоепилация на пълен интим за жени на промо цена 175.00 лв.

PTF Фотоепилацията позволява да се третират различни типове окосмяване (от много светли до черни косми). Тя се прилага с еднаква ефикасност при кожи с различна степен на пигментиране (тен). Методът може да бъде прилаган и през летния сезон и не крие рискове от пигментиране и изгаряне на кожата, като единствено е необходимо да се спазва изискването 7 дни преди и след процедура да не се излагате на интензивна слънчева светлина(плаж) или солариум и върху изложените в ежедневието на слънчева светлина участъци от кожата да бъде нанасян крем със силен слънцезащитен фактор. 

 

PTF Фотоепилацията е подходяща е за прилагане върху всички части на тялото и лицето. Процедурата е напълно безболезнена, безопасна и с гарантиран дълготраен ефект. За  да бъде постигнат този дълготраен ефект е необходимо да бъдат направени от 7 до 10 процедури. Броят на необходимите процедури се определя индивидуално, в зависимост от типа кожа и косъм на отделния човек. Процедурите се извършват през интевал от 21 до 30 дни.

 

Процедурата е неефективна при третиране на: Бели косми (поради липсата на меланин в тях); При жени, по време на месечния им менструален цикъл (поради хормоналния дисбаланс).

 

Не се допускат извършване на процедури при: Оперирани от рак и от сърце. Хора с проблеми и операции свързани със щитовидната жлеза. Бременни жени и кърмачки. Епилептици. Некомпресиран диабет и хипертония.

 

При извършване на процедурата е необходимо да има видим косъм (около 1-3 мм).