Как се разделят различните зодии – II част

21
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Обикновено по зодиакалният знак се опитваме да разберем какъв е човекът срещу нас и каква е нашата съвместимост с него. Но зодията може да покаже и какава ще бъде раздялата или поне какво ще е отношениято към нея.

ВЕЗНИ – Нищо не е непоправимо.
Везните може да ви кажат, че ще ви чакат, когато размислите. Животът ще ви предостави шанс да се запознаете с нови делови партньори и да подобрите отношенията с предишната си компания. Работата ще започне да ви носи повече удоволствие и пари, като за ваш късмет няма да е необходимо да се претоварвате. Именно работата ще ви помогне да преодолеете раздялата с близкия човек. Ще забележите у себе си проява на дипломатически качества, умение да помирявате враждуващи страни, да изглаждате конфликти.

СКОРПИОН – И ти ще ми липсваш.
Той стоически ще издържи раздялата и дори няма да му проличи, че още ви обича. В живота ви ще започнат да стават чудеса – вероятно ще започнете да проявявате необикновени способности като ясновидство, хипноза, телепатия и т.н. Не се чудете, ако успеете да установите контакт с извънземни или започнете да сънувате пророчески сънища. След раздялата със Скорпион може да станете магьосник, ясновидец или просто човек, добре разбиращ същността на всяко явление и душата на всяко живо същество. Заниманията с езотерически науки ще ви избави от тъгата от раздялата.

СТРЕЛЕЦ – Имам още много стрели за много сърца.
Бързо след раздялата ви със Стрелец, може да го срещнете под ръка с нов партньор. Всъщност дали е нов – само той си знае- Ще започнат да ви интересуват философията, религията, историята на родния край. С голямо желание ще тръгвате към нови места, дори ще залегнете над учебниците, ако откриете пропуски в образованието си. Съдбата ще ви предложи приятели пътешественици или работа, свързана с обучение на хора.

КОЗИРОГ – Любовта ни беше магия.
Козирогът спокойно ще ви обясни причините защо се е стигнало до тук и може да ви даде втори шанс. Ако раздялата ви обаче е окончателна, изведнъж може да проявите завидни трудови качества и стремително да се изкачите по служебната стълбица. За да се справите по-бързо с унинието от раздялата с Козирог, е полезно да се съсредоточите върху някакъв важен за вас въпрос или занимание, да се заемете с грандиозен проект. Една от възможностите е да започнете здравословен начин на живот.

ВОДОЛЕЙ – А дали това е краят?
Всъщност май още не сте разделени, въпреки че официално го направихте. Водолеят може да се появи усмихнат на вратата ви, все едно нищо не се е случило. Очаквайте изненади: вероятни са запознанства с оригинални личности, с хора с необикновени професии, с изобретатели. Съдбата може да ви поднесе неочаквани обрати, свързани с преместване на ново място, работа или обкръжение. Ще ви се прииска да започнете нещо ново в живота ви.

РИБИ – Не ми се говори!
Те ще затворят вратата зад себе си, ще се осамотят, а после може да ви се обадят по телефона и да заплачат в слушалката. Ще ви се прииска да слушате музика за медитация, да прекарвате повече време сами, повече да си почивате. Ако в живота ви се появи нов познат, едва ли ще го допуснете напълно до себе си, защото ще се нуждаете от лично пространство. В обкръжението ви може да се появят мечтатели и идеалисти, хора, търсещи психологическа подкрепа или такива с изтънчено усещане за света.