Bet365 ВХОД | Спортни залози Бонус 100 евро депозит BET-BG.com

1
Добави коментар
bobiturboto
bobiturboto

Bet365 ВХОД | Спортни залози Бонус 100 евро депозит BET-BG.com (при казино и покер)

Ние от Бет-БГ сме вашия букмейкър консултант! При нас ще намерите – Винаги работещ линк за вход към Bet365 на Български. От тук можете да отворите сайта на Bet365 от територията на България чрез компютър, мобилно устройство или таблет. Вземете 100% бонус до 100лв за нови протребители при спортни залози! Сайта на Бет БГ предлага за Вас последните Футболни новини и прогнози за деня. За повече информация проверете нашите линкове за Футболни Новини и Безплатни Футболни Прогнози

Бет365 е сред най-известните букмейкъри – не само в България, но и в целия свят. Bet365 е избран от играчи на средно и ниско ниво, които предпочитат залозите на живо или така наречените комбинирани залози. Имайте на предвид, че от Бет365 може да ограничат възможността да залагате големи суми ако печелите много.

Вход за БЕТ365

Bet365 – Оферта Нова Сметка

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и Правила. Регистрация

За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв* или повече в bet365, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв*.

След като откриете сметка, от bet365 ще Ви изпратят по имейл 10-цифрен Код на Оферта, завършващ на NCDBG. За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти и след това Въведете Код на Оферта.

Ако не сте получили Вашия код на оферта от bet365, завършващ на NCDBG, или искате да промените Вашия имейл адрес, моля, посетете секция Клиенти.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене от bet365.
*или еквивалент в друга валута

Условия и Правила

1. Направете квалифициращ депозит за 10 лв* или повече, за да се класирате за 100% от сумата като бонус. Вашият квалифициращ депозит е най-големият Ви депозит (ограничен до 100 лв*), направен през 7-те дни, преди да въведете Вашия Код на Оферта.

2. Максималният бонус, който може да бъде изискан, е 100 лв*. За да няма съмнение, ако Вашият квалифициращ депозит е 100 лв* или повече, Вие се класирате за бонус 100 лв*.

3. За да може да залагате с Вашия бонус, превъртете веднъж сумата на квалифициращия депозит (ограничен до 100 лв*) на спортове и пазари по Ваш избор (важат условия 12 и 13 по-долу).

4. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*) и бонус, преди да извършите теглене (важат условия 12 до 15 по-долу).

5. Ако условието за превъртане за тази оферта не се изпълни до 90 дни от въвеждането на Вашия Код на Оферта, средствата в бонус баланс ще бъдат загубени.

6. Офертата приключва в 23:59 англ. време на 31 Март, 2017.

7. Тази оферта е валидна само за клиенти, живеещи в България.

8. Вашият Код на Оферта трябва да бъде въведен до 7 дни след извършването на квалифициращия депозит.

9. Ако се заяви теглене или изходящ трансфер:
a. преди да въведете Вашия Код на Оферта, всички предходни депозити няма да се считат към квалифициращите критерии; или
b. след като въведете Код на Оферта, но преди да изпълните условието за превъртане, всички средства в бонус баланса ще бъдат загубени и офертата повече няма да бъде достъпна за Вас.

10. Може да имате само по един активен бонус към всеки момент. За да изискате друг бонус, текущият активен бонус първо трябва да бъде изпълнен или приключен.

11. Тази оферта не може да се използва заедно с никоя друга оферта нова сметка.

12. Единични залози с коефициент по-малко от 1.50 (1/2) няма да се считат към изискването за превъртане. В множествени залози, минимум една селекция трябва да има коефициент 1.50 (1/2) или повече, за да се счита към изискване за превъртане.

13. Само залози, направени на първата селекция на комбинация от среща/пазар, преди мач и На Живо, ще се считат към изисквания за превъртане. Последващи залози, направени на други селекции от същата комбинация от среща/пазар, няма да се считат към изискванията за превъртане. Това условие се прилага заедно с другите ограничения. Като пример: след като се класирате, залог Ман Юн да победи Челси на пазар Краен Резултат с коефициент 1.50 (1/2) или повече, ще се счита към изискванията за превъртане, но последващ залог за Челси на пазар Краен Резултат за същата среща, преди мач или На Живо, няма да се счита към изискванията за превъртане. Ако Вашият първи залог на комбинация от среща/пазар е с коефициент по-малко от 1.50 (1/2), този залог и всички последващи залози на тази комбинация от среща/пазар няма да се считат към изисквания за превъртане.

14. Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия, преди мач и На Живо, няма да се считат към изискването за превъртане, посочено в условие 4.

15. Залози, които са Затворени предварително или са направени на Флаш Игри, няма да важат към изискването за превъртане, посочено в условие 4.

16. Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.

17. Офертите на bet365 са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
Всички оферти за клиентите са ограничени за една на човек, семейство, адрес, имейл, телефонен номер, еднакъв номер на сметка за плащане (напр. дебитна или кредитна карта, NETeller и т.н.) и общ компютър, например библиотека или работно място. Ние си запазваме правото да изтеглим всяка оферта или всички оферти към всеки клиент или група клиенти по всяко време и по наше единствено решение.

18. Офертите са валидни само за клиенти, които са направили депозити в реални пари в bet365.
bet365 си запазва правото да промени, отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

Bet365 коефициенти

Bet365 предлага близо 40 различни вида спорт, както и различни варианта за залог. Коефициентите им са едни от най-високите онлайн при почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася за големи футболни лиги Bet365 са едни от лидерите с техните високи коефициенти. Статистика и математически данни доказват, че маржът (разлика в цената между покупката и продажбата на нещо) в beta е един от най-ниските в Европа (средно около 4.6 %), което го прави наистина силно конкурентен, когато става въпрос за спортни коефициенти. За по-големите събития букмейкърът Бет365 започва да предлага коефициенти 1 седмица преди събитието.

Сайтът на Bet365

Интерфейсът на букмейкъра е иновативен, лесен за употреба и го прави един от най-предпочитаните сред сайтовете за спортни залози. Това е още една причина букмейкърът да е световно известен с милиони регистрирани клиенти по целия свят. В левия панел на букмейкъра може да откриете всички видове спортове на които може да правите залози. При множествените залози имате възможност да избирате различни комбинации. Нетната ви печалба се изчислява автоматично, след като въведете сумата, която искате да заложите. Ако срещате трудности със сайта на бет365, не се притеснявайте да се свържите с нас и ни питате всякакви въпроси.

Неработещи домейни

Ако опитвате да влезете в 121-365sb.com от България, това вече е невъзможно. Същото се отнася и за italiabet365.com, който беше филтриран още миналата година. Наско се появи напълно нов сайт който е огледален / алтернативен линк за бет365. Последният алтернативен сайт на към букмейкъра bet365 не се различава по нищо от другите огледални линкове.

Залози на живо в Bet365

Букмейкър Bet365 позволява на клиентите си да правят залози на живо, тъй като те се провеждат, с голямо разнообразие от живи игри. Букмейкъра непрестанно подобря тяхното обогатяване като продукт, с най-новите версии, като изпълнението на своята vFabric частен облак. С помощта на тази технология, букмейкъра е в състояние да се справят с хиляди промени в секунда, и латентността(бавното изпращане на сигнал до потребителя) на данни е намалял до по-малко от две секунди. Това развитие е позволило на Bet365 да достави непрекъснат поток на информация в реално време, като едновременно с получаването и обработката на големи обеми от постъпващите данни на клиенти.

В допълнение ние от BET-BG можем да кажем, че Bet365 в момента прави цялостен стрийминг услуга на живо за своите клиенти, с което цели да излъчва над 20,000 живи спортни събития годишно. Bet365 успя да си осигури правата за стриймване на първия по рода си футболен мач в Великобритания (Англия), която бе показана само в интернет, през октомври 2009 г. Мачът, Англия срещу Украйна, е световната квалификация, и е на разположение за Bet365 клиенти с заредена сметка и може да го гледате напълно безплатно. В нашия сайт може да намерите работещ alternative link за Bet365.com

В допълнение на това, излъчват на живо над 50 000 събития на година, които са достъпни за всички регистрирани потребители, които имат достатъчно пари в сметката си за да покрият минималния залог.

Важно е да споменем, че имат много богата програма за залагания/залози на живо, включваща разнообразни спортове и различни по вид залагания/залози. Около 90% от спортовете, които се предлагат от букмейкъра могат да се играят и в реално време.

И едно улеснение за вас потребители – Една от функциите, които предлага конзолата на живо е да премесвате събитията в секция „Любими”, която се намира горе вляво на екрана. Така когато следите дадена среща, не е нужно постоянно да я търсите измежду всички останали.

В залозите на живо бет365 се нареждат сред най- добрите, тъй като предлагат над 4000 разични събития на които можете да залагате в реално време. Но това не е всичко, в сайта на букмейкъра имате възможността да проследите директно и огромен брой срещи от различните спортове като футбол, волейбол, баскетбол, тенис и много други. За да можете да гледате спортните събития които ви интересуват не е нужно да се инсталира никакъв софтуер, а само регистрация в сайта, която отнема по- малко от минута. Актуален работещ линк за Bet365 – 788-sb 188-sb.

Bet365 залози на живо

Депозиране и теглене в Bet365

Депозирането и оттеглянето на средства в сайта на бет365 става изключително лесно и бързо, като букмейкърът не изисква никакви такси за преводите на пари и при двата случая. Клиентите разполагат с голям избор от начини за разплащане- Moneybookers, Neteller, дебитни и кредитни карти( Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro), банков превод, пощенски запис, чек, Western Union и Paypal. Актуален работещ линк за Bet365.

Тегления

Букмейкърът Bet365 предлага следните начини за теглене на печалба от спортни залози: Maestro, VISA, Mastercard, VISA Debit, VISA Credit, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, Click2Pay, EntroPay, Bank Wire и FastBank Transfer. Имайте на предвид, че от Бет365 предлагат повече методи за депозит о колкото за теглене на печалба от залози.

Bet365 теглене на пачалба

Депозити

Bet Букмейкърът предлага повечето от най-използваните методи за депозит, като при всичките не се начисляват такси и са безплатни. Начините за теглена на средства с bet365 са доста, макар че са по-малко в сравнение с тези за депозиране. Тук също транзакциите са безплатни и не се удържат такси, което прави спортните залози в Bet365 предпочитани от повечето залагащи. В момента голяма част от клиентите предпочитат да направят залози от 788-sb.com или 123365-sb.com

Bet365 извършва изплащане на печалба/тегления само по метода, по който е направен депозита. Ако по някаква причина не можете да използвате същия метод както се направили депозита, тегленето се извършва чрез банков трансфер. Имайте предвид, че съществува минимална сума, която може да се изтегли през банковата ви сметка и тя е 100 лв.

Всички плащания на Бет365 стават чрез специален софтуер на Retail Logic – това е един от водещите доставчици на онлайн разплащания с кредитни и дебитни карти, който работи с най-високи стандарти при закодиране и защита на информация.

В Bet365 може да депозирате използвайки следните разплащателни методи: Epay.bg, Maestro, VISA, Mastercard, VISA Debit, VISA Credit, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, Click2Pay, EntroPay, Bank Wire и FastBank Transfer.

Bet365 deposit

Грижа за клиента в Bet365

Освен разнообразните от спортни залози и многобройните начини за депозиране и теглене на печалба в bet365, не бива да се забравя и качеството на услугата „грижа за клиента“. В сайта на букмейкъра bet 365 ще се чувствате комфортно и винаги ще получите добро обслужване от страна поддръжката, която се грижи потребителите да получат отговори на всичките си въпроси. (Работещ алтернативен линк за Бет365). Сайтът поддържа голям набор от езици сред които е и българският. В случай че, имате нужда от помощ можете да се свържете с отдела за работа с клиенти в чата им на живо 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата или просто да им пишете на електронната поща.

Бет365 бонус

 

Bet365 Бонуси

Bet 365 предлагат страхотно начало за всички свои нови клиенти като им раздават невероятен 100% Начален Бонус . Така ако направите депозит от примерно 100 лева, ще получите в своята сметка 100% бонус до 200 лева. Bet365 Бонус Код може да вземете от ТУК.

Bet365 предлага промоция за новорегистрирани клиенти. Бонусът е до 100 лв и е в размер на 100 % от първия ви депозит. За да получите бонуса, първо трябва да заложите сумата на първия депозит на коефициент по-голям от 1.50, а за да го изтеглите, трябва да заложите сумата на бонуса и депозита три пъти при същите условия. Като цяло бонусът за нови клиенти на Bet 365 е един от най-лесните за взимане от гледна точка на условия за получаване и превъртане. при нас ще намерите актуален работещ линк за вход bet365 спортни залози.Гледай мачове с bet365 mobile от твоя мобилен телефон!

Освен промоцията за нова регистрация, букмейкърът предлага и бонус до 50 лв, който е в размер на 100 % от първия ви залог, направен чрез телефон или таблет. Условията на промоцията са подобни като горните и може да ги намерите на страницата на Бет365.com. Там също ще намерите подробности за други интересни промоции, които предлагат. Актуален алтернативен линк за вход в бет365.

100% Бонус за Футбол

До 100% бонус за комбинации на мачове от Европа включвайки: Шампионска Лига, Висша Лига Примера Дивисион и Други Освен за новорегистриралите се компанията предлага едни от най-атрактивните оферти и промоции за всички свои клиенти във връзка с конкретни събития, както и Бонус препоръчай приятел, като за всеки препоръчан от вас приятел ще получите във вашата сметка 25 лева. Актуален работещ линк за Bet365.

Повече информация за Bet365

Bet365 е компания за онлайн залагания предлагащи спортни залози, покер, казино, игри и бинго, както и видео на живо за спортни събития. Bet365 предлага и букмейкърски услуги. Линк за Бет365.

Bet365 е лицензиран и регулиран от Комисията по Хазарта на Великобритания за спортни залози. Услугите на Бет365 – Казино, игри и покер, са лицензирани и регулирани от правителството на Гибралтар. В допълнение към централата на компанията в Стоук он Трент, Бет365 разполага с допълнителни офиси в Гибралтар и Австралия . Австралийският офис на Бет365се регулира от правителството в Дарвин. Samuel L. Jackson представлява дружеството в тяхната Australian TV реклама на bet365.

Бет365е облслужва седемнадесет различни езици и поддържа различни методи за плащане, включително кредитни / дебитни карти и NEOVIA. Българскит език сред поддържание езици.

Bet365 е търговско име на Hillside (New Media bet465) Ltd. и операции, включително плащания чрез партньорска програма, се извършват под това име.

През май 2012 Питър Коутс – президентът на английския футболен клуб Стоук Сити подписва договор за спонсорство за три години с Бет365.

Освен залагания на живо, Bet365 предоставят и watch live stream – т.е. може да гледате футболни мачове или каквито и да било други спортове на живо директно от сайта на Bet365. Какво по чудесно от това да си седите в офиса и да знаете, че по всяко време на денонощието имате неограничен достъп до bet365 live football streaming. В нашия сайт http://365prognozi.com/link-za-bet365/ може да намерите винаги работещ линк за Бет365. Освен линк за Bet365, при нас може да намерите и линк за Sportingbet, Betfair и още доказани букмейкъри с високи коефиценти предлагащи различни бонуси при регистрация или депозиране. За повече информация, моля преглердайте статията Bet365.

Използвайки нашия линк за бет365, вие ще имате достъп до следните секции на бета на живо: Американски Футбол, Баскетбол, Бейзбол, Бокс/UFC, Виртуални Спортове, Волейбол, Голф, Датрс, Зимни Спортове, Колоездене, Конни Надбягвания, Лото, Моторни Спортове, Мотоциклети, Ръгби Лийг, Ръгби Юниън, Снукър, Специални, Спидуей, Тенис, Тенис на Маса, Финанси, Футбол, Футзал, Хокей на Лед, Хрътки, Мачове с Фаворит и Още Спортове. Разгледайте всичко спортове, чрез нашия линк за Бет365 mobile – спортни залози.

 

 

Контакти с Бет365

Полезни връзки и статии свързани с Bet365

За да разберете класацията на най-добрите букмейкъри с най-високи коефиценти и печалба, моля разгледайте нашата букмейкър класация.

Ако желаете да разберете повече информация за букмейкъра Bet365 може да посетите линкът към Wikipedia

Gamblers Anonymous – Фокусът на GA е да помогне на своите членове възстановят от проблеми с хазарта.

GamCare – Те са станали водещ орган за предоставяне на информация, консултации и практическа помощ при решаването на социалните последици от хазарта.

Футболни прогнози от BBC – Един от най-големите лидери за спортни новини в света, вече прави безплатни гурболни прогнози за своите читатели.

Помощ при престрастяване към хазарта: http://www.health.harvard.edu
Официален канал в Twitter
Страница в Google+
Bet365 в LinkedIn

Вижте кратко ревю на букмейкъра bet365, в което е обяснено как да вземете 200 паунда бонус.

*200лв бонус се дава при казино и покер!

Видео:

 

Актуален линк за вход в Bet365

Алтернативен линк за БЕТ365

линк | bet365 | bet | бет365 | бет | бета | link

Актуален алтернативен работещ линк за Bet365 от bet-bg.com

Alternative link for Bet365 website by Bet BG

 

Често задавани въпроси

За да го направите, попълнете формуляра за Откриване на Сметка, който може да намерите в Регистрация. 

Ако сте забравили данните си за логин, може да ползвате опцията Забравен Логин, която е достъпна на компютър, мобилен и таблет.КомпютърЗа достъп до опцията Забравен Логин от компютър, изберете Забравен Логин? в горния десен ъгъл на нашия уебсайт.Мобилен и ТаблетЗа достъп до опцията Забравен Логин от мобилен или таблет, изберете Логин в горния десен ъгъл на сайта или приложението. След това можете да изберете Забравен Логин? в долния ляв ъгъл на отворилия се прозорец.Като въведете имейл адреса, регистриран в сметката Ви, четирицифрения Ви код за сигурност и Вашата дата на раждане, ще може да създадете нова парола за сметката, или да възстановите предишното си потребителско име.Четири-цифреният код за сигурност е кодът, който сте избрали при регистрацията на сметката в bet365. Ние Ви питаме за този код, преди да предприемем каквито и да е действия по сметката Ви, за да сме сигурни, че кореспондираме с притежателя на сметката.Ако не си спомняте този код за сигурност, Свържете се с Нас със следната информация:– Потребителско име – Име и фамилия– Дата на раждане – Адрес и пощенски код – Имейл адреса или телефонния номер, регистриран във Вашата сметка– Датата и сумата на Вашия последен депозит или теглене по Вашата сметка, или последните четири цифри от вида на плащане, регистриран в сметката Ви (напр. кредитна карта, номер на сметка в Neteller и др.) – Нов четирицифрен код за сигурност, който желаете да се регистрира в сметката Ви.Ако имате проблеми със Забравен Логин, моля, Свържете се с Нас чрез нашия Отдел Клиенти.

Затвори Залог Ви позволява възвръщаемост преди края на пазара за Вашата селекция(и). Това Ви позволява печалба, ако селекцията се представя добре, или минимализиране на потенциалната загуба при негативен за Вашия залог развой.Ако е достъпно в момента, може да Затворите Залога и приемете предложената сума в бутон Затвори Залог на Фиша. Тази сума зависи от коефициентите в момента и може да е по-голяма, или по-малка от началния Ви залог.Вие само трябва да следите сумата за Затвори Залог и развоя на събитието за Вашия залог и ако сте доволни от предложената сума за Затвори Залог, натиснете бутон Затвори Залог.Ако Затвори Залог бъде успешно, залогът ще се уреди веднага и сумата, кредитирана в сметката Ви, ще бъде тази, показана в бутон Затвори Залог на Фиша. Залогът ще се уреди и крайният резултат за Вашия залог няма да влияе на сумата, кредитирана в сметката Ви.Или използвайки плъзгача Затвори Залог може да Затворите част от Вашия залог и да оставите другата част валидна. За да активирате плъзгача Затвори Залог, натиснете иконата в дясно от бутон Затвори Залог на Фиша.Затвори Залог е достъпен за определени пазари преди мач и На Живо, за единични и множествени залози за много спортове, включително Футбол, Тенис и Баскетбол. Плъзгачът Затвори Залог е достъпен само за единични залози и директни множествени залози, като не е достъпен за други възможности.Показаните суми за Затвори Залог не са гарантирани. Затвори Залог може да е неуспешно, ако по време на процеса на обработка, пазарът бъде блокиран или има промяна в коефициента, използван за изчисляване на сумата за Затвори Залог.За подробности относно Затвори Залог и за всичките Условия и Правила, натиснете тук.

Touch ID Ви позволява да се логнете в Приложението на bet365 бързо и безопасно, ползвайки Вашия пръстов отпечатък. Тази функция е достъпна на съвместими апарати Apple iOS. За всички изисквания, моля натиснете тук или вижте секция Технически Въпроси.За да ползвате Touch ID, трябва да го активирате от настройките на Вашия апарат. Можете да направите това, избирайки Settings, Touch ID & Passcode и следвайки инструкциите на екрана за сканиране и запазване на Вашия пръстов отпечатък.След като направите това, логнете се в Приложението на bet365, както обикновено, и ще се появи съобщението ‘Логвай се бързо чрез Touch ID’. В това съобщение натиснете на ‘Използвай Touch ID’, за да го активирате за бъдещи логвания.След като сте активирали Touch ID, натиснете бутон Начало и, ако Вашият пръстов отпечатък съвпада, ще бъдете логнати в сметката си.Ако решите, че вече не желаете да се логвате чрез Touch ID, можете да го изключите от меню Услуги в горната дясна част на Приложението на bet365.

За да потвърдите Вашата сметка, трябва да завършите процеса на Идентификация (KYC).KYC е процес от две стъпки и има много бързи и лесни начини за това. Може да ги видите в секция Идентификация на сайта.Когато сте логнати, секция Идентификация може да бъде достигната в меню Услуги в горната дясна част на сайта > Клиенти > Вашата Сметка > Идентификация, или ако сте логнати на компютър, натиснете тук.

Приемаме следните документи за самоличност: Паспорт, Лична Карта или Шофьорска Книжка. За да преминете процеса по Идентификация (KYC), изискваме копие от документа за самоличност, който сте посочили при регистрацията.Можете да качитe документа и да разгледате Вашите опции в секция Идентификация на сайта.Когато сте логнати, можете да стигнете до секция Идентификация от меню Услуги в горния десен ъгъл > Клиенти > Вашата Сметка > Идентификация, или ако сте логнати, може да я видите тук.

Най-бързият начин за верифициране на Вашите документи е да ги качите чрез секция Идентификация на сайта. След като го направите, ние ще се стремим да ги проверим до 48 часа. Когато тази проверка завърши, ние ще Ви информираме чрез имейл.Когато сте логнати, секция Идентификация може да бъде намерена чрез Услуги > Клиенти > Вашата Сметка > Идентификация, или също може да я видите тук.Ако не може да качите документ, може да му направите снимка със смартфон или фотоапарат и да я изпратите чрез имейл на адрес [email protected]. Моля, не забравяйте да включите Вашето потребителско име и четирицифрен код за сигурност и да се уверите, че копието на документа е четливо. Имайте предвид, че поради голяма натовареност, проверката на документи, изпратени чрез имейл, може да отнеме до 72 часа. Когато тази проверка завърши, ние ще Ви информираме чрез имейл.

Ако сте изпратили документите чрез услугата за качване чрез страница Идентификация на сайта, ние ще се стремим да ги проверим до 48 часа. Когато тази проверка завърши, ние ще Ви информираме чрез имейл.Но, имайте предвид, че изпратени документи по имейл може да отнемат до 72 часа за проверка. Когато тази проверка завърши, ние ще Ви информираме чрез имейл.Ако сте изпратили документите си чрез имейл, може да ускорите проверката на Вашите документи, като ги качите чрез страница Идентификация на сайта.Когато сте логнати, секция Идентификация може да бъде видяна чрез меню Услуги в горната дясна част на сайта > Клиенти > Вашата Сметка > Идентификация, или ако сте логнати на компютър, може да я видите тук.

За да направите депозит в сметката си в bet365, трябва да сте логнати, след това изберете падащото меню Услуги в горния десен ъгъл > Депозит, или ако сте логнати на компютър, може да отидете тук. Ще видите секция Депозит на страница Клиенти. Може да изберете желания метод на плащане, да изпратите необходимите данни за плащане и да регистрирате този метод в сметката си.Ако сте регистрирали дебитна или кредитна карта, може да използвате Бърз Депозит, който е достъпен на всички платформи. Ако желаете да направите залог и нямате достатъчно средства, ще трябва да въведете Номер за Сигурност на Картата, познат и като CV2 (трите цифри от гърба на картата) и това ще депозира необходимата сума за покриване на залога, без да излизате от купона и да отивате на страница Депозит.Ако имате трудности с депозитите в сметката си в bet365, моля, Свържете се с Нас и ние ще опитаме да разрешим проблема за Вас.

Когато депозит бъде отказан от Вашия партньор в плащането, ние не получаваме причините за това. Но това може да е една от следните:Ако данните за плащане не са точни, депозитът ще бъде отказан от банката или партньора в плащането. Когато сте логнати в сметката си, може да проверите и коригирате Вашите данни за плащане, избирайки падащото меню Услуги в горната дясна част, или ако сте логнати на компютър, можете да го намерите тук.Ако трябва да въведете Номер за Сигурност на Картата, познат и като CV2, той трябва да е точен, за да е успешен депозитът. Вашият Номер за Сигурност на Картата са трите цифри от гърба на картата.Поради причини извън наш контрол, някои издатели на карти може да блокират Вашата транзакция, особено ако това е първият път, в който използвате bet365. Нашият съвет е да се свържете с Вашата банка или партньор в плащането и те ще разрешат проблема.Ако имате трудности с депозитите, моля, Свържете се с Нас и ние ще ви съдействаме.

Всички наши оферти за спорт може да бъдат видяни чрез страница Промоции. Може да я видите чрез Услуги в горната дясна част > Промоции. Или натиснете тук.Страница Промоции ще се отвори в нов прозорец, където ще намерите всички подробности за нашите оферти.

Когато сте логнати, Вие може да видите офертите за Вашата сметка в секция Налични Оферти в страница Клиенти. Може да я намерите чрез Услуги в горната дясна част > Клиенти > Оферти > Налични Оферти или ако натиснете тук.От там може да изискате всяка налична за Вас оферта, натискайки Въведете Код на Оферта и въвеждайки код на оферта, който Ви изпратихме на имейл. Ако желаете да Ви изпратим този код отново, моля, изберете Получете Код на Оферта на тази страница.Имаме и няколко промоции за Вас и те са разяснени в специалната секция Промоции на сайта, която може да намерите чрез Услуги в горната дясна част > Промоции или ако натиснете тук.Таблет и МобиленЗа да отидете в секция Оферти, когато сте логнати, натиснете Вашето Потребителско Име > Клиенти > Oферти.

Времето, нужно за обработване на теглене от bet365, може да варира в зависимост от използвания метод на плащане. Например, теглене към кредитна или дебитна карта отнема 2-5 работни дни, докато теглене чрез Skrill отнема 24 часа.За подробности относно всички достъпни методи за плащане и времето за обработка, вижте секция Плащания, избирайки Плащания в меню Помощ, или натиснете тук.

Когато изисквате Вашия bet365 бонус, трябва да имате предвид следното; изпълнили ли сте квалифициращите условия за бонуса, въвели ли сте точния код на оферта и/или изпълнили ли сте началното превъртане на депозита, за да отключите бонуса?Когато сте логнати, може да видите условията и правилата на всяка активна оферта във Вашата сметка в История на Бонус. Може да я намерите чрез меню Услуги в горната дясна част > Клиенти > Оферти > История на Бонус или ако сте логнати на компютър, натиснете тук.

Всички служители от Отдел Клиенти минават курс на обучение за разумно залагане и ако имате притеснения, те може да ги обсъдят с Вас.Предлагаме много възможности за помощ относно хазартната дейност, включително:Информация за Запазване на КонтролСъобщения за АктивностСамооценкаЛимити за ДепозитВременно ПрекъсванеСамоизключванеРодителски КонтролАко желаете да научите повече, или ако се тревожите, че залагането се е превърнало в твърде голяма част от Вашия (или нечий друг) живот, моля посетете нашата секция Разумно Залагане от линка Разумно Залагане в долната част на тази страница, или ако натиснете тук.

Bet365 промоции, бонус код, регистрация, вход

09.09.2016

Вземете за летящ старт в Казино с един от трите велики нов играч бонус оферти от bet365 . Възползвайте се от тези фантастични първоначален депозит бонус оферти в момента: можете да получите или на 100% Прочети повече

08.09.2016

Интересни събития като Висша лига и Шампионска лига предстоят през септември. Както винаги, bet365 Ви предоставя набор от информация преди мачовете ,както едновременно излъчва на Живо всеки мач напълно достъпно. Възползвайте се от Бонус за Футбол и Оферта за Нулево равенство на bet365.

08.09.2016

Os amantes do poker …. Прочети повече