Хороскоп за днес – 20 ноември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
456
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Овен 21 март – 20 април

Денят е благоприятен за пътувания, преместване в нов дом и офис, посещение на нови обекти и места, на които ще се установите в бъдеще. Може да се решите на крачка, за която в предните дни не сте имали сили. Денят е благоприятен за покупко-продажби и предприемаческа дейност на границата с риска. Ден за създаване на нови тенденции и реклама на нови продукти. Ден на храбреците, на решилите да променят своя и чуждия живот в една перспективна посока. Не товарете стомаха, храната да е лека. Проведете прочистващи процедури.

Телец 21 април – 20 май

Ден на битки за самостоятелност, за доказване на истинските чувства и среща с истинската любов. Проблемът е, че истинските чувства са ненавременни, а истинската любов вече е заета или принадлежаща на друг. Отношенията ви са подложени на изпитание. Както и да постъпите ще ощетите свои или чужди чувства. За вас това е денят на доброволната жертва в името на семейното спокойствие и професионалната заетост. Може да вземете и решение за прехвърляне на имот и юридически действия в полза на децата.

Близнаци 21 май – 21 юни

Активен и творчески ден. Поне в една посока ще ви потръгне, ще се измъкнете от клупа на неприятностите от миналите дни и може да си позволите релакс в приятна компания на приятно място. Пътувайте, направете големия пазар, излезте с предложение за съвместна дейност, търсете контакти с бъдещи спонсори и партньори. Положете усилия да привлечете хората, които може да са ви от полза. В този ден се дава клетва за вярност и дадените обещания трябва да се спазват. За следващите дни ви е нужна надеждна защита.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на доброволната жертва в името на децата и близките. Зарадвайте някого с приятно изживяване и подарък и дано жестовете ви се върнат. Препоръчват се групови занимания, участия в конкурси и състезания. Ден на подадените ръце за обща рабата, връзка и занимания. Бъдете честни в отношенията. Една лъжа ще ви ощети и ще донесе повече болка, отколкото споделената неприятна истина. Идете на пазар, пътувайте и проведете разговори на място. Добре е за преместване в нов дом и офис. Пъзелът на живота ви се пренарежда.

Лъв 22 юли – 22 август

От тази вечер Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Стрелеца. Срещите и разговорите ви през деня ще са от съществено значение за бъдещия избор на посока и цел. Препоръчва се екипна работа и стиковка на общите действия. Дава се клетва за вярност. Обещанията от днешния ден не бива да се нарушават. Време за подвизи и лични рекорди, за афиширане и рекламиране на настояща и бъдеща дейност. Направете промоции в търговската си инициатива. Печелите нови приятелства и клиенти.

Дева 23 август – 22 септември

Уплътнете максимално всяка минута от днешния ден. Пътувайте, пазарудвайте, уредете си среща с настоящи и бъдещи приятели. Отделете време за активен спорт и групови занимания. Тенденцията е да влезете в нов екип, да спечелите нечие доверие и да получите нещо, към което се стремите от доста време. Денят се свързва с колесницата на победата. Поне в една посока ще направите силен ход, ще се радвате на разбиране и взаимност. За родените в първата декада понеделникът ще бъде тежък и прекалено изискващ. Бъдете внимателни.

Везни 23 септември – 22 октомври

В живота ви ще се отвори нова посока, възможност за нова работа и връзка. Този ден дава шанс за постигане на лични рекорди, за предприемаческа и търговска инициатива на границата с риска. Сега е момента да отворите новото си заведение, да рекламирате свой продукт и предмет на дейност. Не лъжете, бъдете честни към себе си и околните. Ден на неустоимо движение напред и нагоре към върха на постиженията и славата. Ще спечелите конкурс. Привличате погледите на мениджъри и спонсори. Бъдете активни, постарайте се да ви забележат.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Многовариантен ден за вас. Използвайте всеки шанс, отзовете се на всяка покана, бъдете сред хората, търсете начин да се изявите, да направите впечатление и да оберете овациите. Този ден носи изцеление, възможност да намерите лечебно за вас място, човек или лекарство. Отворете се към света и към другите. Бъдете честни и направете жестовете, които чувствате за правилни. Денят е благоприятен за премествене в нов дом и отваряне на нов офис. Излезте на въздух, натоварете се физически. Всяка цел е лесно достижима.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Дайте всичко от себе си в днешния ден. Постарайте се да доставите радост на децата, да организирате нужните ви делови и приятелски разговори и да се разберете по важни лични и професионални въпроси. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се страхували. Рискувайте в рамките на умереното, направете предложение, вложете усилия и средства в проектите, които отдавна подготвяте. Всеки старт ще е успешен. Вечерта в 21 ч. 14 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във вашия знак. Идва време да се съберете и да почерпите.

Козирог 22 декемри – 20 януари

Ден за пътувания, преместване, командировка и посещения на добра воля. Препоръчва се работа в екип, участия в колективни изяви и мероприятия. Ден за лични рекорди, за постигане на отдавна гонена цел, за покани и дебюти, след които живота ви ще тръгне в съвсем нова посока. В следващите три дни ще доминирате и направлявате избора на околните. Предстои ви и среща с любовта. Набелязвате хората и определяте състава, с който ще действате съвместно. Ден и на доброволната жертва в името на семейното щастие.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Луната е в опозиция на Марс от вашия знак. Ще срещате силни съперници, срещу вас ще се действа екипно, докато вие работите и се изявявате солово. Не сте подготвени за нападение от няколко страни. Обстановката е натегната, очертават се предизвикателства, особено ако планирате участия в тежки състезания. Не се опитвайте никому нищо да доказвате. Приемете протегнатата за помощ ръка. Едно старо приятелство си казва думата, но друго остава вече в миналото. Ще се наложи да отстъпвате територии и позиции.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес плувате срещу течението, натоварвате се максимално и се опитвате да покажете какво можете на тези, които искате да впечатлите. Не бива да мамите. В желанието да спечилите на всяка цена може да направите нарушение и да се изложите. Ден на протегнатите ръце. Съвместните усилия ще дадат плод, ще ви извадят от неприятна ситуация, в която сами не може да се справите. Кръвта се пречиства, връзките навлизат в нова фаза. Може да се окажете на лечебно място и да намерите човека, който да излекува душата ви.