Пълно колоноскопско потвърждение за излекуването на А.П. от болест на Крон

3
642
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

БОЛЕСТ НА КРОН И УК – Част 50

ЗРХТ – защитно-регенеративна хранителна терапия

инж. химик Анатоли Стоянов – [email protected]

Относно: Пълно колоноскопско потвърждение за излекуването на А.П. – болест на Крон !!! Базови (колоноскопски) данни на новоприел ЗРХТ Г.Б. – болест на Крон.

В статия № 40 – 5 информирахме ,че на базата на финалните изследвания и изчисляване по СКЕ на ЗРХТ , А.П вече е излекуван от болест на Крон . На 14.02.2018 г бе проведена и финалната колоноскопия. Резултатите са отлични и напълно потвърждават високата точност на финалната СКЕ на ЗРХТ. Всички поражения са елиминирани,лигавиците са напълно регенерирани без да са останали каквито и да са морфологични или патологични изменения. Поради горното не се е наложило да бъде извършена и биопсия за хистологично изследване. Да честитим и на А.П излекуването !!! А.П е от вече оформящата се група излекувани,на които е присъща и висока физическа активност – освен,че не са позвани имуносупресори или биологични препарати.За тази група са характерни много по кратките срокове на излекуване от Крон и Улцерозен колит. А.П преустановява и водения до сега профилактичен режим.

Данни от базова колоноскопия (преди ЗРХТ) на новоприел терапията

Г.Б е от съвсем скоро започналите ЗРХТ – януари 2018 /Диагноза- болест на Крон/ . Лицето е лекувано дълго време без ефект извън България – стандартната за ЕС терапия. Базова колоноскопия – преди започване на свръхактивната ЗРХТ

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ В САЙТА.