Грис С Шоколад • Рецепта За Вашата Сладка Закуска

1
365
Добави коментар

Грис С Шоколад. От обикновено до необикновено.

Здравейте отново на всички приятели. Как я карате. Сигурен съм,че сте добре. Аз също съм добре и отново съм тук за всички вас. С нова вкусна рецепта разбира се. Нещо,което не сте си и помисляли,че може да си направите. То се казва Грис С Шоколад.

Тази вкусна и сладка закуска,представлява на практика,сварен грис с вода,подсладен и гарниран с любимия ни шоколад.

Звучи много лесно нали. И наистина е. Обаче вкуса му е просто уникален. Сигурен съм,че досега не сте яли подобно нещо за закуска.

Много хора свързват гриса с нещо не толкова вкусно,но някой от най-хубавите десерти се правят с грис. Като например грис халва.

Така,че ми се доверете и пробвайте тази рецепта задължително. Особено,когато имаме шоколад в него,което го прави още по-сладък и още по-вкусен.

За шоколада,който ще използваме,като топинг на нашата закуска,можете да използвате всеки вид. В този случай,аз използвах шоколад на Milka от тези със солена бисквита. Резултатът беше невероятен. Аз,много обичам комбинацията между солено и сладко. Особено,ако сладкото е шоколад.

Както знаете от предните ми рецепти за други вкусотии,аз добавям почти винаги протеин на прах към почти всичките си рецепти. Вие не задължително да добавяте. Само трябва да добавите повече подсладител към рецептата,защото няма да ви е достатъчно сладко. Но,въпреки това ви препоръчвам да използвате протеин на прах,първо защото добавя допълнителни белтъчини,което е добре за вас. Второ,добавя сладък вкус към рецептата. И трето,добавя по-добра консистенция на крайния продукт. Можете да си закупите качествен протеин на прах на достъпна цена от ТУК или от MYPROTEIN и да използвате код: I2CU-R1 за 25% отстъпка.

Аз готвя подобни рецепти в микровълнова фурна,защото става много по-бързо и лесно. Може и на котлона,но на мен не ми се занимава. Ако нямате микровълнова фурна,можете да си закупите качествена от ТУК.

Това е общо взето всичко за този Грис С Шоколад. По-надолу съм написал цялата рецепта.

Ако искате още рецепти,отидете на тези линкове:

Ще ви помоля,ако статията ви е харесала,да я споделите с бутоните по-долу. Не забравяйте да следите блога и да се абонирате за него от колоната в дясно,за да не пропускате новите вкусотии.

Грис С Шоколад

От обикновено до необикновено.

100
гр.
пшеничен грис
или оризов

1 1/2
чаши
вода
360 мл.

1
доза
шоколадов протеин на прах
или 3 с.л. какао на прах

1
с.л.
течен подсладител

1
с.л.
какао на прах

40-50
гр.
шоколад
по избор

Смесете гриса с водата в купа и разбъркайте.

Сложете в микровълнова за около 2:30-3 минути,като на всеки 30-45 секунди изваждате и разбърквате,за да не се получават топки. Или сварете на котлона.

Когато е готов,извадете и добавете протеина на прах,какаото и подсладителя.

Разбъркайте всичко много добре.

Гарнирайте с вашия любим шоколад.

Ако количеството на всеки продукт ви струва много,намалете го,за да намалите калориите. Това са количества за мен,а всеки човек е различен.

Да ви е сладко!

Благодаря ви за четенето! Очаквам ви отново тук!

Please follow and like us:

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани

Навигация