Лампа за кухненски шкаф от Хималайска сол 1.7кг силиконови крачета – супер модерно осветление

1
185
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Добавихме към semenata.shop в секция Интериорно осветление модерно, един естествен пречиствател на въздуха – Хималайска лампа за кухненски шкаф, 1,7 кг със силиконови крачета, малка по-размери, но със страхотно комплексно действие.

Хималайските лампи със своето модерно осветление са наречени най-добрите природни йонизатори и „Витамини на въздуха“, защото повишават производството на отрицателни йони във въздуха и успешно неутрализират положително заредените стаи. 

Освен това, това осветително тяло за кухненски шкафове и антрета е съставено от красиви хималайски кристали, богати на различни цветове, които освен, че затоплят стаята и създават чувство за спокойствие, притежават множество лечебни свойства. 

Но нека да започнем първо с това какво са положителните и отрицателните йони и по какво влияние оказват върху човешкия организъм.

Във въздуха има положително и отрицателно заредени йони. Положителните йони, наречени още катиони, имат в съдържанието си по-голям брой протони, а отрицателните, наречени още аниони – електрони.

Положителните йони обикновени са молекули въглероден диоксид, лишени от един електрон, а отрицателните – молекула кислород, която се е сдобила с един електрон. 

Катионите са присъщи за мръсния въздух, докато анионите за чистия и свеж въздух. 

В ежедневието си, ние сме заобиколени главно от положително заредени йони, които имат множество негативни въздействия върху човешкия огранизъм. 

Те са причина за появата на умора, на мигрена, за липсата на концентрация и неспокойният сън. Бидейки заобиколени от тези частици, те оказват влияние и в дългосрочен план, като са една от причината за много сериозни болести. 

Главните източници на положителните йони могат да са всички електроуреди, които ни заобикалят, като телефони, телевизори, компютри, климатици, микровълнови печки, освен тях, сериозен проблем е и цигареният дим. 

Всички тези вредни положителни йони могат да бъдат наречени „електрически смог“. Този „електрически смог“ оказва изключително негативно влияние върху качеството на въздуха, което се отразява пряко върху емоционалното и физическото състояние на човека.

Хората имаме нужда от отрицателни йони, за да се чувстваме здрави и да се чувстваме добре.

Хималайските лампи за кухненски шкаф са не само алтернативен вариант, а възможно най-добрата опция, която може да откриете на пазара.

Те са съставени от най-чистата и полезна сол, а именно хималайската, или още позната като розова сол.

Може да поставите хималайската лампа с модерно осветление, с компактен размер, във всекидневната, в хола, дори в спалното помещение. Тя успокоява главоболието, премахва стреса и притесненията, като по този начин помага и при проблемите със съня. 

За да извлечете максимално нейната ефективност е препоръчително да я поставите в близост до източниците на положителни йони.

Тази лампа е много подходящ избор за офис помещения, кухненски шкафове, спани, дневна, отрицателните йони, които излъчва подобряват концентрацията и повишават работоспособността.

Хималайската лампа от солен кристал за шкаф кухненски е изключително ефективна и по време на масаж и медитация. Тя помага на мускулите да се отпуснат и успокоява както тялото, така и съзнанието. 

В допълнение, лампата от хималайска сол подсилва имунната система, намалява симптомите на астма и алергии и помага и при справяне с дихателни проблеми.

Кристалите й са впечатляващи, красиви и лечебни. Тяхното излъчване допринася за топла, уютна и релаксираща атмосфера. Топлина и спокойствие, в което да искате да се приберете след тежък работен ден. 

С хималайските лампи ще започнете да усещате удовлетворение, спокойствие и свобода. След като хималайската лампа неутрализира положително заредената стая, качеството на въздуха се подобрява, което допринася многократно за цялостното благосъстояние на човешкия организъм. 

Важно е да знаете, че лампите от хималайска сол не губят ефективността си след някакъв период от време. Те могат да бъдат вечни, ако ги поддържате правилно.

А тяхната подръжка включва, първо да ги държите от вода, второ да изчиствате събралият се прах внимателно и да сменяте крушката, когато има нужда. 

Може да държите вашата лампа за кухненско шкафче включена и изключена. Ако се чувствате по-добре, когато лампата е включена, то може да я оставите за постоянно в този режим.

След като се сдобиете с лампата, вероятно ще започнете да усещате солен привкус в устата, който е причинен от хималайската сол, от която лампата е съставена. 

Има хора, които нямат това усещане, което показва, че вероятно нямат развита тази сензитивност.

Технически характеристики на лампи за кухненски шкаф от сол:

При поръчка на осветителното тяло, вие ще получите електрическо захранване и крушка, с мощност 15W.
Тегло на продукта: Тази хималайска лампа със силиконови крачета притежава малки, но компактни размери – големина 1,7 кг и височина около 18 см.