Масажор за крака Canoo V CASADA – Цена 1 390,00лв – Масажори и електростимулатори | Магазин Само за мен

2
313
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Масажор за крака Canoo V CASADA

 
 
0 отзива / Напишете отзив

Цена

1 390,00лв

Бърза поръчка

Добави в „Желани“
Добави за сравняване

Описание

Масажор за крака Canoo V CASADA CMK-119

    Масажора за крака Canoo V CASADA CMK-119 е идеален за отпускане на краката след дългият динамичен ден. Този уред ще направи чудеса с вашите подути и уморени стъпала, колена и бедра. Благодарение на 44 -те масажни ролки при стъпалата и 30-те въздушни възглавници, Canoo V CASADA CMK-119 ще подобри циркулацията на кръвта, ще укрепи мускулите и ще възстанови бързо вашите крака. В допълнение със загряващата фунция, Canoo V CASADA CMK-119 ще ви подсигури пълен релакс и ще даде на краката ви топло усещане за комфорт. Горната част на масажора е подвижна ( до 110 градуса наклон) , така можете да масажирате коленете и бедрата си. Canoo V CASADA CMK-119 има автоматична програма, която е комбинация от рефлексотерапия и шиатцу масаж. Можете да избирате между 3 нива на интензивност, както и вида на масажа: – шиатцу масаж – масажиращи ролки оказват нежен натиск на стъпалата и стимулират притока на кръв – затопляща функция – осигурява пълна релаксация – акупресурен масаж – чрез надуване и изпускане на въздушните възглавници се създават естествени мускулни рефлекси. Дистанционното за управление ви позволява лесно да регулирате интензитета на масаж. Canoo V CASADA CMK-119 разполага с две колела на долния панел за лесно придвижване. Това е уреда от който имат нужда вашите уморени крака.

 

 

Характеристики на масажора за крака CASADA CMK-119:

Мощност: 120 W

Захранване:  230V, 50 Hz

Брой автоматични програми: 1 брой

Брой въздушни възглавници: 30 броя

Брой на масажните ролки: 44 броя

Масажор за крака

Приятен и отпускащ масаж

Регулиране на ъгъла на наклона (до 110 градуса)

Автоматична програма за масаж на караката

Програма за предварително загряване

Отпускащ шиацу масаж – масажиращи ролки оказват нежен натиск на стъпалата и стимулират притока на кръв

Релаксиращ акупресурен масаж – чрез надуване и изпускане на въздушните възглавници се създават естествени мускулни рефлекси

3 нива на интензивност на масажа

Дистанционно за управление на масажора

Лесно регулиране на интензитета на масажа

Автоматичен таймер за изключване след 15 минути масаж

Стимулира кръвообращението и отпуска краката

Две колела на долния панел за лесно придвижване

Лесен за употреба и удобен за съхранение

Размери: 45 х 54,5 х 60 см

Тегло: 24,5 кг

Гаранция: 24 месеца!

 

Casada GmbH е един от световно известните немски производители на продукти за укрепване на здравето и поддържане на добра физическа форма чрез масаж в домашни условия. Седалището на фирмата се намира в Падерборн – Германия, но продуктите й са добре приети на пазарите из целия свят. За реализацията на своите идеи и по-специално „завладяването” на пазарите извън границите на Германия, Casada разчита и на бизнес партньори, които са с доказан авторитет в своите страни и чиито амбиции са не по-малки от нейните. Има представителства в повече от 55 страни по света, сред които страни в Европа, Азия, Америка и др.  
Големият успех на компанията затвърждава и фактът, че всяко четвърто продадено масажно кресло в света, е на марката Casada. При разработването на продуктите си Casada се основава на един прост принцип: само най-доброто е достатъчно добро!