Алуминиеви радиатори Elegance – гарантиран комфорт!

1
289
Добави коментар
bgtermood
bgtermood

 Алуминиевите радиатори Elegance се произвеждат в Италия от специалисти на Industrie Pasotti. Производствената технология съответства на европейските стандарти (UNI EN ISO 9001 b 2000, ISO 9001). Имат надеждна конструкция, модерен дизайн и висок коефициент на топлоотдаване.

Отоплителните радиатори Elegance (Италия) се произвеждат от специална сплав (GD-Al Si 12 Cu 2 Fe), която включва:  алуминий, мед, желязо, силиций и някои други. Тази сплав подобрява физическите и механичните свойства на алуминиевите радиатори. Съдържанието на цинк е не повече от 0,9%. Недобросъвестни производители на алуминиеви радиатори използват сплави с високо съдържание на цинк (повече от 0,9), което намалява цената на сплавта. Но за крайния потребител тези радиатори създават множество неудобства:  при контакт с вода при температура над 50 градуса се образуват корозионни газове увреждащи отоплителната система.

Радиаторите Elegance са с двойно покритие: първият слой се нанася чрез анафореза и осигурява антикорозионна защита на външната и вътрешната повърхност, механична издръжливост и безвредност. Вторият слой се създава чрез нанасяне на прахова епоксидна боя. Двойното покритие значително увеличава надеждността на радиаторите.
Хидравличните уплътнения са с висока термична и химическа устойчивост.

Алуминиевите радиатори Elegance  имат перфектно гладка повърхност, понякога се изработват с технологични отвори за подобряване на циркулацията на въздуха, което позволява инсталирането им под первази, като по този начин спестява ценно пространство без значителна загуба на топлина. Топлопроводимостта на алуминия е 4 пъти по-ефективна от стоманата, което позволява на алуминиевите радиатори Elegance при малки размери да загряват големи площи в сравнение с подобни стоманени радиатори. Освен това в автономните мрежи температурата на охлаждащата течност може да се намали, така че въздухът да не се изсушава.

Предимства на алуминиеви радиатори Elegance:

Повишена здравина;
Повишена устойчивост на корозия;
Дълъг живот;
Отлично топлоотдаване;
Естетичен и модерен дизайн;
Малко тегло;
Ниски експлоатационни разходи;
Монтират се лесно.

Всеки алуминиев радиатор Elegance преминава през заводски планови изпитания и проверки осигурявайки на потребителя надеждност и безопасност.

Алуминиевите радиатори Elegance подхождат на всякаква жилищна среда – както модернистична, така и минималистична или класическа.