Мощната комбинация на каубойски ботуши + каквото си пожелаете

1
119
Добави коментар
svetla58
svetla58

Каубойските ботуши и уестърн модата отдавна са задминали южните си корени и са проникнали в гардероба на целия свят. Определено обувките са изгубили голяма част от височината си и са придобили далеч по-изискан вид, затова до нас достигна трендът на каубойските боти в съчетание с каквото си поискаме.

Те си кореспондират добре както с дантела, така и с коприна и плетиво, в най-различни форми и дизайни. Обувките идват в кожа, велур и много форми, принтовки, нитове, ниски и високи токчета, обемни грайфери или пък равна подметка. Под формата на сандал или мокасина. Вариативните комбота са безгранични, а креативността ви е оставена да лудее до пълно изтощение.

Дизайнерката на каубой звездите безапелационно е Isabel Marant. Няма знаменитост, която да не е обула или облякла нещо с това име, когато изборът й на тоалет е инспириран от “този див, див запад”.

Кънтри ансамблите изглеждат добре, независимо дали ги визуализираме в мини бяла рокля с волани, тениска и дънки или кожени панталони и якета.

От класически бумбета до ултрамодерни PVC визии, популярността на каубойските ботуши нараства все повече и повече. Благодарение на влиятелни имена като тези на Fendi, Calvin Klein и Isabel Marant можем да комбинираме точи модел чепик, който е подходящ за дъждовните дни на този сезон, който от вчера е пролетта, по всевъзможни начини. Каубойската обувка е създадена да влезе в употреба в мрачните, дъждовни и по-прохладни дни. Но има множество перфорирани и изрязани вариации, които са адаптивни към топлите месеци от годината, така че тя се оказва обувка, която е целогодишна, безсезонна.

За да поддържате по-игрив и щур духа на визията си, тогава ви предлагаме една сладка комбинация от чифт каубойски ботушки и очарователна, невинна, лолитска рокличка.  А върху нея метнете едно кожено яке с пищна декорация.

Точно тази визия можете много лесно да я пригодите и за офиса, като смените якето с блейзер.

Редактор: Марина Делева

Тагове
Isabel Marant, боти, ботуши, бродерии, дънково яке, звезди с каубойски ботуши, звезди с каубойски дрехи, каубойски ботуши, каубойски дрехи, каубойски стил, каубойски тренд, кожено яке, кънтри дрехи, кънтри стил