Блогът на Апостол Апостолов :: КОГАТО ТИ ХЛОПА ДЪСКАТА

1
322
Добави коментар
tocco
tocco

                                                   ПЕРКО НАУМОВ И НАЛУДНИТЕ ИДЕИ

 

Наскоро писах, че една трета от българите  страдат от психически отклонения. Тук му е мястото да отворя скоба за едно необходимо пояснение. Познати психиатри са ми обяснявали как се заражда психическото заболяване. Първоначално в главата на човека възниква така наречената свръхценна идея. След време тя се превръща в идея- фикс. Лека- полека идеята- фикс прераства в налудна идея и завладява цялото човешко същество.

 

Защо ви съобщавам всичко това? Заради едно съобщение в медиите:

“ Бъдещата партия на Слави Трифонов „Няма такава държава“ ще иска прякото избиране на главния прокурор и националния омбудсман, както и на директорите на областните дирекции и на началниците на районните управления на МВР… Следствие на Конституционния съд обаче, този въпрос отпадна от националното допитване.“

 

Ето ви нагледен пример за налудна идея. Болните мозъци на тези прононсирани профани и пошли чалгари сигурно ще изцвъкат още по- големи идиотщини. Ще поживеем, ще видим…

 

Е, поне ще има на какво да се посмеем. Голям майтап ще падне и на парламентарните избори, защото съм сигурен, че у нас има доста политически идиоти, абдали и простаци, които ще гласуват за поредния телевизионен шебек.

 

Послепис:

Политическите идиоти са хора, които, в условията на свободно волеизявление чрез избори, масово и постоянно гласуват срещу собствения си интерес, казва в свое съчинение доктор Любомир Канов – български психиатър и писател.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.