Winbet специална оферта за Висша Лига! 16.08.2019г.

2
156
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Winbet специална оферта за Висша Лига! Може да не гледате на това като промоция, а просто като начин да повишите вашите печалби в спортната секция на сайта. Със специалната оферта на Уинбет, Вие може да направите вашата печалба от залог с 30% по-голяма. Повече за това как да се възползвате от офертата, научете тук.

За тези, които не са избрали в кой онлайн букмейкър да направят своята първа регистрация, ще дадем и втора опция. В нашия сайт може да вземете начален Ефбет бонус код, на стойност 200 лева за нова регистрация. Повече за него научете в линка, или директно го вземете от бутона долу!

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

Условия за промоция “Висша Лига”

Както Ви споменахме горе, това е по-скоро добавка към вашия спечелен залог. Първо- тя е достъпна както за настоящите, така и за новите клиенти на сайта. Тя влиза в сила утре (17.08.2019г.) и приключва на 31-ви декември тази година. Въпреки това Уинбет запазва правата си да прави промени в срока на промоцията.

Но каква е същността на тази промоция? При множествен залог на срещи само и единствено от Висшата Лига, Вие получавате процент към вашата печалба, в зависимост от броя на селекциите. Максималната печалба, към която получавате процент е 1000 лева или еквивалент в друга валута. При минималният 3-кратен залог, Вие получавате само 5% към вашата печалба. За да достигнете 30% бонус към печалбата Ви, Вие трябва да направите 8-кратен залог. При залозите в този диапазон бонусът се изменя с 5% за всяка добавена селекция.

Важно е да знаете, че залози,прекратени с функцията за затваряне на залога (кеш аут), не отговарят на условията и по този начин няма да получите бонуса към вашата печалба.

Заключение

Няма какво толкова да добавим за тази промоция. Тя е лесна за изпълнение и не изисква толкова много, за да бъде изпълнена. Следете Бонус Кодове, за всички новини около големите онлайн букмейкъри!