Чартърни полети до Австрия: Виена, Грац, Линц и Залцбург | Charters.BG

24
510
Добави коментар
DSTours
DSTours

През лятото се изпълняват чартърни полети до Австрия: Виена, Грац, Линц и Залцбург. Полетите са директни и  се изпълняват от летище Бургас. Българските черноморски курорти са желана дестинация за почивка за много австрийци. Това налага необходимостта от директна връзка между Австрия и Чермонорието. Възползвайте се удобството на чартърните полети, без значение дали пътувате по работа или на екскурзия. Изпълняват се веднъж седмично от юни до септември.

 

Чартърни Самолетни Билети от Бургас до Австрия или обратно:

 

 

Чартърни полети до Виена (VIE)

 

Международното летище Виена е най-натовареното и голямо летище в Австрия. IATA кодът му е VIE. Разположено e в област Schwechat, на 18 км югоизточно от центъра на столицата Виена. До центъра Wien Mitte можете да стигнете за около 20 мин с автобусите на Vienna Airport Lines. От летището има още удобна автобусна връзка с Братислава. Международно летище Виена е хъб на австрийската авиокомпания Austrian Airlines и разполага с три терминала – 1, 1А и 3. На нериторията му има още ВИП терминал. Сред водещите авиокомпании, които оперират полети от летище Виена са: KLM, Aeroflot, EasyJet, Air France, Emirates, Germanwings и др. То разполага с голяма мрежа от европейски дестинации, както и полети на дълги разстояния до Азия, Северна Америка и Африка. Официалният уебсайт на летището е https://www.viennaairport.com/

Летище Виена обслужва чартърните полети от Бургас през летните сезони. Информация за свободни места, часове на полетите и цени ще намерите тук:

Към момента няма предвидени чартърни полети Варна – Виена за лято 2019. Свържете се с офисите ни за информация за смолетни билети на нискотарифните и редовни авиолинии по маршрута.

 

 

Чартърни полети от летище Бургас (BOJ) до Залцбург (SZG)

 

Международно летище Залцбург е второто по големина в Австрия. Разположено е само на 3 км от град Залцбург и на 2 км от границата с Германия. Пълното му наименование е International Airport Salzburg – Wolfgang Amadeus Mozart и е с IATA код SZG. Открито е през далечната 1926 г. и е кръстено в чест на австрийския композитор Волфганг Амадеус Моцарт, който е роден в Залцбург. Летището обслужва зимните курорти в Алпите и изпълнява много чартърни полети. Летище Залцбург (SZG) разполага с една писта и два терминал. Обслужва над 1 млн. пътници годишно. Официалният уебсайт на аеропорта е https://www.salzburg-airport.com/.

Част от авиокомпаниите, обслужващи полети от летище Залцбург са: Aer Lingus, AirBaltic, Air Berlin, Air VIA, Lufthansa и Austrian Airlines, опериращи от името на Tyrolean Airways, British Airways, Turkish Airlines, easyJet, Ryanair, Jet2.com, Jet Time, Niki, Norwind Airlines, Rossiya, Scandinavian Airlines, SmartLynx Airlines, SunExpress, Thomas Cook Airlines и др.

През нашата онлайн система можете да проверите информация за самолетните билети по чартърните полети до града на Моцарт. Полетите са директни от летище Бургас до Залцбург, веднъж седмично от юни до септември. Актуална информация за цени, дати и чаосове на излитане и кацане ще намерите тук:

 

 

Чартърни полети от летище Бургас (BOJ) до Линц (LNZ)

 

Летище Линц е международно летище на Австрия с IATA код LNZ. Цялото му наименование е Blue Danube Airport Linz. То е третото по големина в страната и се намира на 14 км от град Линц. Аеропотът обслужва основно полети до европейски дестинации с авиокомпаниите Austrian Airlines, Lufthansa и Eurowings. Разполага с един терминал. Допълнителна информация ще намерите на сайта на летището.

Възползвайте се от удобството на чартърите от Бургас до Линц или обратно, които се изпълняват през летните месеци от юни до септември, веднъж седмично. Актуални цени на самолетните билети ще намерите тук:

 

 

Чартърни полети от летище Бургас (BOJ) до Грац (GRZ)

 

Летище Грац, наричано още Талерхоф, обслужва втория по големина град в Австрия – Грац. IATA кодът е GRZ. Разположено е в общините на Фелдкирхен и Калсдорф, на 9 км южно от центъра на Грац. Разполага с един терминал. От летището има удобна автобусна връзка с централната гара. Част от авиолиниите, обслужвани от летище Грац са: Austrian Airlines, Niki, Air Berlin, Ryanair, InterSky, Croatia Airlines, Air Arabia, Lufthansa, Sky Airlines, SunExpress и Tunis Air. Повече информация ще намерите в сайта на летището.

До Грац можете да стигнете с директен полет от летище Бургас. Полетите са чартърни и се изпълняват от юни до септември, веднъж седмично. Проверете тук онлайн актуална информация за дати и чаосове на полетите Бургас – Грац или Грац – Бургас. Предлагаме еднопосочни и двупосочни самолетни билети на изгодни цени.