Онлайн преводи – удобство и бързина

1
131
Добави коментар
wordz.biz
wordz.biz

На сайта ни сме обявили официалните цени, по които извършваме преводи. Всеки превод, обаче е различен – може да бъде на лични документи, на бизнес документи или специализиран. Разликата между тях е не само в това дали ще е обикновен или официален, дали ще е с апостил или без, разликата основно е в специализираната терминология, която се използва.

Също така, в зависимост от обема, прилагаме различни видове отстъпки. Чрез нашата програма за лоялност „Процент за десет“ на всеки десет страници получавате по 1% отстъпка от цената.

 

Може би вече сте разгледали нашите цени и сте установили, че цената се формира на база преведен текст, а не на първоначално изпратен текст, когато става въпрос за текстове, а не за официални документи. Това е така, защото често има разминаване между броя думи – повече или по-малко, но максимално около ±10%, между първоизточника и превода на съответния език. Именно по-този начин ние гарантираме максимална прозрачност на нашите услуги и яснота относно заплатения превод. 

Когато ни изпратите вашите документи, ние ще ви ориентираме приблизително в цената и така ще сте наясно колко ще ви струва поръчката. Можете да се свържете с нас винаги и по телефон: 0988 398 898 или имейл: [email protected]