Хороскоп за днес – 4 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
132
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 4 януари 2020 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Труден ден за родените в третата декада. Ще се наложи да вземете важно решение по семейни спорове и имотни делби. Трудно ще постигнете компромис и с децата. Не планирайте пътуване късно тази вечер и утре рано сутринта. Заемете се с благоустройството на дома. Не отсъствайте по незначителни поводи от важните събития и мероприятия касаещи най-близките ви хора.

Телец 21 Апр – 21 Май

До обед се занимивайте със семейни дела и домашни ангажименти, но за следобед планирайте публична изява и срещи с приятели. Вечерта Луната навлиза в Телец и среща Уран. Аспектът носи положителни обрати, шанс да се спечелят пари и придобивки. Правото и законът ще работят във ваша полза и интерес. Вашето ще си дойде при вас, но и определеното за друг ще го последва.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес си спомнете приказката за стълбата. Обърнете се назад, подайте ръка на близък, който е в притеснено положение. Вечерта е заредена с огромен експлозивен потенциал. Може да се очакват обрати в отношенията, но вие ще сте повече страничен наблюдател в живота на други двама. В бъдеще ще се окаже, че сте сбъркали, ако в момента не вземете страна и не въдворите ред.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на тежки обрати и неприятна конкуренция за родените в третата декада. Тази вечер някой ще спечели много, а друг неприятно ще се издъни. Няма равностойност във връзките, играта не се води по правилата. Не се претоварвайте, грижете се за близките и точно днес не изневерявайте на партньора и на стила си в бизнеса и в отношенията. Не взимайте заеми и не изпадайте в зависимости.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Родените в третата декада ще се изкачват успешно по стълбата на успеха. Ден за участия в публични изяви, в конкурси и състезания. Но за родените в първата декада следобед може да настъпят негативни промени и рискови събития. Не планирайте пътуване късно тази вечер и утре рано сутринта. Не давайте, не взимайте и не връщайте заеми, за да не изпаднете в нови зависимости.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес в организма ни се събуждат мощни сили. Не се претоварвайте до обед, но следобед ще се наложи да увеличите натоварването. Навлизате в период на протекции и неочаквани придобивки. Може да намерите изгодна работа и да привлечете спонсори. И случайността ще ви направи подарък чрез срещите, които ви готви. Днес гърнето може да си намери похлупака. Оглеждайте се.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на тежки сблъсъци на интереси, особено по отношение на имотни въпроси. Родените в третата декада може да си докарат и здравословен проблем, ако не балансират нещата. Вечерта се измъквате от кризата и в следващите два дни уреждате важни за вас дела и проблеми. Включете се в благотворителни изяви, правете това, за което някой ви помоли и вашите молби ще бъдат чути.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Денят започва с големи надежди и приятни моменти, но до вечерта напрежението ще нараства. Родените в третата декада може да очакват неприятни обрати, проблеми с документи и технически средства. Каквото се развали трудно ще се поправи. Не се изхвърляйте по никакви поводи и не планирайте пътувания късно вечерта или за утре рано сутринта. Трудно ще контролирате чувствата.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес късметът ще работи повече за родените в третата декада. До два дни може да намерите нова или допълнителна работа, но и старата е добре да поддържате във форма. В момента нищо не бива да се отхвърля като възможност и вариант. Натоварването ви ще се увеличи. Не прекалявайте с изисквания и претенции както към себе си, така и към другите. Вечерта се приберете навреме.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днешният ден носи проблеми и напрежение във връзките за родените в третата декада. Не може да си пасивен и да не взимаш отношение по болните и спорни въпрси, но и не бива да се напрягате по незначителни поводи и да се месите в неща, които са въпрос на чужда компетентност. Вечерта ще донесе благоприятни обрати. Едно пътуване може да се провали, но друг път ще се отвори.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ще свършите много добра работа и ще постигнете напредък във врезките. Вечерта се приберете наврееме. Навлизате в двудневен рисков период, в който ще плащате за чуждите нужди и удоволствия, а за вашите едва ли някой ще се погрижи. Родените в първата декада да бъдат внимателни към вещите и документите си.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Дръжте се изправено, независимо какви отговорности и грижи ви е стоварил живота. Енергията Кундалини се изкачва по гръбначния ни стълб. Планирайте уточняващи разговори и такива, които ще пренаредят семейния пъзел. Вечерта може да се споразумеете по въпроси от имотен  характер. Ще извадите печеливш билет от тотото на живота и подаръците няма да закъснеят.