Тавански етаж – едно преобразяване в „детско“ жилище

4
282
Добави коментар
mim_dyakova
mim_dyakova

  Като кажем тавански етаж го свързваме с всички непотребни вещи, които трупаме там, място, което все отлагаме да подредим и променим.  Идва все пак време, когато нашите  децат искат свое място и пространство, а и ние предпочитаме те да са по-самостоятелни и подредени. Тогава  таванското помещение може да се превърне в този така нужен „детски” апартамент. Така Вашето дете ще расте в подходяща здравословна и уютна среда.Тук ще Ви покажем разновидност на тавански етаж и преобразяването му в детски апартамент.

   Всяко дете има своя индивидуалност и различна потребност при създаването на детския кът. Например ако детето обича да рисува е хубаво да има място, където да може да го прави – стена, която е предвидена само за тази цел. С една дума пространството и атмосфера трябва да отговарят на индивидуалните му потребности и нагласи. Те се променят с неговото израстване. Затова функционалността е задължителна, така промените няма да са драстични във времето, а ще следват своя ход. В интериора обособяването на отделните кътове е важно – място само за игри, място за творчество, място за почивка и т.н. По този начин се създава не само мотивация за ред в детето, но и ще си изгради правилни навици за организация на времето, независимо дали става въпрос за свободно време или със задължения.   

Тази промяна и преустройство е свързана с надграждане на височина на стените или промяна на покрив, санитарен възел, изолации, преградни зидове и т.н.  Всичко това трябва да бъде визуализирано в проект. Най-важното условие е да влиза достатъчно светлина, светли тонове на цветове, добра вентилационна система за чист въздух, подово отопление и т.н. Така Вашето дете ще расте в подходяща здравословна и уютна среда.         Нашия екип от професионалисти на строителна фирма МД-90 за Варна и област е готова да Ви помогне от самия проект за преустройство до фактическото изпълнение и въвеждането му в експлоатация. Повече за наши обекти и информация за Нас на сайта и блога ни на адрес – www.md90.

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…