„Феноменът“ – нов високобюджетен филм цели да разкрие истината за НЛО и извънземните на Земята

1
99
Добави коментар
setlans
setlans

„Феноменът“ е филм на режисьора Джеймс Фокс, който ще проследи 70 години от историята на НЛО по света.

Вселената е необятна и преодоляването на огромни разстояния изисква изключителна технология, каквато ние все още не притежаваме. Възможно ли е да съществуват същества, достатъчно напреднали, че да могат да пътуват светлинни години и да изследват планети, като нашата?

Но ако тези същества са толкова напреднали, какво ще търсят на Земята? Как ще разговарят с нас? Какво биха могли да поискат от нас? Това са все въпроси, които разпалват въображението ни всеки ден. Бихме ли могли да получим отговори от един документален филм? Това ще разберем само след няколко месеца.

„Феноменът“

С режисьор Джеймс Фокс и разказан от Питър Койот, „Феноменът“ е нов високобюджетен документален филм, който обхваща над 70 години от историята на НЛО. В него ще видим „невиждани досега“ архивни кадри и интервюта с висши държавни служители.

Филмът ще докаже, че има шокираща „скрита история“, която започва в края на 40-те години, когато множество НЛО (неидентифицирани летящи обекти) се появяват в небето над почти всеки американски щат, като кулминацията се случва над Вашингтон.

Филмът обещава да отведе публиката на едно откровено пътешествие, което ще завърши с неизбежното заключение, че: „Ние не сме сами“.

Интервюта

Във филма ще вземат участие очевидци, експерти и висши държавни служители.

Сред тях са: Хари Рийд (бивш лидер на мнозинството в Сената), който уреди тайно правителствено финансиране на програми за изучаване на НЛО; Джон Подеста (бивш шеф на кабинета на Белия дом при управлението на Клинтън и съветник на Обама), който се опита да вдигне завесата от коридорите на властта; Бил Ричардсън (бивш министър на енергетиката на САЩ и губернатор на щата Ню Мексико), който вярва, че е възможно извънземен космически кораб да се е разбил в Розуел; Крис Мелън (бивш заместник-министър на отбраната по въпросите на разузнаването на САЩ); Жак Вале (най-известният жив изследовател на НЛО) и много други.

„Феноменът“ тръгва по кината през септември тази година. А ето и трейлърът:

Последвайте ни в социалните ни мрежи Фейсбук , Туитър и Инстаграм.

Сетланс / Официален сайт на филма