Барселона – Атлетико Мадрид

1
152
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Барселона посреща Атлетико Мадрид на празния “Камп Ноу” в среща от 33-ия кръг на Ла Лига. Нека разгледаме тази среща, за да ви помогнем за по-добри футболни прогнози от ваша страна.

 

За Барселона нещата не вървят добре в последно време. Отборът на Кике Сетиен допусна две равенства в последните си три двубоя, което постави “лос кулес” в по-лоша позиция в битката за титлата с Реал Мадрид. Това разколебаване във формата идва в неприятен момент, защото предстоящият мач с Атлетико Мадрид няма да бъде никак лек. Особено и когато факторът “домакинство” е смекчен до минимум поради липсата на публика.

 

В събота Барселона гостува на Селта на “Балаидос”, но спечели само точка след равенство 2:2. Каталунците отново не показаха най-доброто от себе си. Луис Суарес вкара на два пъти, но голове на Смолов и Аспас донесоха точка на Селта.

 

Наставникът на Барса Кике Сетиен взе интересни решения. Той остави Антоан Гризман, Клеман Лангле и Артур на пейката, докато Ансу Фати, Самуел Юмтити и Рики Пудж се появиха сред титулярите. Това обаче не доведе до желания резултат.

 

Атлетико Мадрид показват далеч по-добра форма напоследък – четири победи в последните четири срещи. Това помогна на “дюшекчиите” да се върнат на третото място в Ла Лига. Наставникът Диего Симеоне пък счупи клубния рекорд за най-много победи на треньор, изпреварвайки легендата Луис Арагонес.

 

В предишния си мач Атлетико посрещна Депортиво Алавес и записа труден успех с 2:1 на “Уанда Метрополитано”. Саул и Диего Коста от дузпа вкараха за домакините. Хоселу се разписа за Алавес, но това се случи едва в 93-ата минута на мача.

 

В нашите футболни прогнози ви съветваме да не бързате с единицата в тази среща. Барселона спечели само един от последните си три мача, докато Атлетико Мадрид е в серия от четири поредни победи. Имайки предвид, че Барса не може да разчита и на публиката, то определено това ще е много сложен двубой за отбора на Сетиен.