Huawei P30 128GB|6GB RAM Aurora Blue

1
186
Добави коментар

Смартфон Huawei P30 128GB + 6GB RAM Dual Sim, цвят Aurora.

Телефон Huawei P30 разширява хоризонтите на мобилната фотография. По-ярък, по-голям и по-близо до вас. Вижте света от нова перспектива. Открийте невиждани изненади и ги превърнете в скъпи спомени.

Наслада от цветовете

Черпейки вдъхновение от безкрайните небеса, Huawei P30 се превръща в огледало на смайващия цвят на светлината и пространството. Станете свидетели на красотата на розовата зора, небето в светъл ден, тайнствената Аврора и тъмнината на нощта.

Система за супер камера. Осмелете се да впечатлявате

Системата с тройна Leica камера на Huawei P30 предлага начин на снимане, който ще ви помогне да видите света в неговата цялост. Тази система с 40 MP супер камера със супер сензори, 16 MP ултраширокоъгълен обектив и 8 MP телефото обектив ви осигурява свободата да уловите съкровищата и красотата на света.

Озарете всеки момент

Правилото за разпознаване на цветовете е променено от Huawei – от RGB към RYB за повече светлина във всичките ви снимки. Съвместната работа на сензора SuperSpectrum на Huawei , ISP на Kirin 980 и самостоятелно разработения алгоритъм допринася за увеличаване на светлината с 40%, за да осигури ясно запазване на вашите спомени през деня и през нощта.

Вижте това, което не се вижда в тъмното

Вижте великолепието, скрито в нощта, с до ISO 204,800 на Huawei P30. Дори когато е съвсем тъмно, можете да уловите красивите моменти- като например романтична вечеря на свещи или светулки, които танцуват около храстите.

Разкрийте излъчването си

Предната 32 MP камера на Huawei P30 ще разпознае интелигентно лицето ви, за да ви даде възможност за селфита с експертно качество, като очертае лицето ви с прецизна яркост и острота. Селфитата ви ще греят с изумителни детайли, дори при свръхекспонирана фонова светлина или по време на нощно парти.

Емблематичен визионерски дизайн. Невероятен стил

6.1″ OLED Huawei FullView дисплеят е разработен прецизно, за да ви осигури зашеметяващи цветове и страхотно визуално изживяване.

Интелигентно докосване, абсолютен комфорт

Хванете удобно Huawei P30 с една ръка, докато усъвършенстваният, вграден в екрана сензор за пръстови отпечатъци, го отключи на мига.

Сливане на мощ и скорост

Kirin 980 е първият в света 7-nm мобилен чипсет с по-добри експлоатационни показатели и по-ниска консумация. Този иновативен чипсет заедно с до 6 GB RAM и 128 GB памет за съхранение са източник на сила и мощ в Huawei P30.

Презареждане за минути

Зареждането вече не е препятствие, а лесна задача. Заредете телефона си до 60% за 30 минути, преди да излезете от къщи или докато пиете кафето си.

Споделяне с OneHop

Само с едно натискане от телефона ви може да изпратите за секунди снимки, видеоклипове и документи към MateBook. А ако разклатите телефона си и докоснете с него MateBook, можете да започнете да записвате 60-секундно видео от екрана на лаптопа, което ще се запамети в телефона ви. Можете също така да копирате и да поставяте текстове от едно устройство на друго толкова лесно, колкото при работа на едно устройство.