Как да изберем бански според фигурата? – Vihrogon.bg

1
279
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Изборът на подходящ бански костюм е важно и много деликатно събитие за една дама. Всички жени са суетни и това не е тайна за никого. И всяка една от тях старателно и внимателно оглежда моделите в магазина, премерено сравнява цените, опипва съсредоточено материята, обмисля в съзнанието си как би изглеждала в една или друга кройка.

Кои са факторите в избора на идеалния бански?

Няколко са критериите, по които почти всяка дама селектира идеалния за себе си бански костюм. На първо място, това е визията, разбира се, като тук трябва да отбележим, че жените се разделят на две части по тази категория – запалените по последните модни тенденции и тези, които предпочитат класическите визии. На второ място, да знаеш точния си размер е от съществено значение не просто в избора на бански, а в това да изглеждаш перфектно на плажа. Последно, но не по важност, всяка практична дама държи на доброто съотношение между цена и качество. От друга страна, съществува и една неписана, но перфектно позната от много жени, стратегия за избор на такава кройка бански, която да скрие несъвършенствата и да подчертае плюсовете на тялото. Става дума за избор на бански според типа телосложение.

Идеалният бански костюм за всеки тип дамска фигура

Какво правите, когато влезете в магазин за бански костюм? Вероятно, започвате да оглеждате един по един моделите, докато някой в грабне. А какво правите, когато пазарувате бански онлайн и на екрана видите https://www.pipilota.bg/damski-banski-1.html , където погледът се раздвоява при вида на толкова много кройки, дизайни и цветове? Може би, отваряте само тези, които са в нюанса, който предпочитате.

И двата типа подход за избор на идеален бански не са особено адекватни. Сега ще ви разкрием тайната за перфектната селекция на бански костюм – просто избирайте банските според типа фигура, която имате!

За повече детайли, вижте списъка по-долу. В него ще ви разкрием какъв бански костюм стои зашеметяващо добре на отделните дамски телосложения:

Атлетичното или спортно тяло. Това са добре оформени тела, които най-често са стегнати и изглеждат така, защото за тях е полагано много труд и от тях е текла много пот в залата. Спортните телосложения с оформени мускули и извивки заслужават да бъдат показани в максимално добра светлина, затова избягвайте твърде скриващите бански и вместо това заложете на стандартна кройка от две части, включително и долнище с висока талия, а ако сте със среден до голям бюст, може да се радвате на удобството от меката чашка.
Телосложение тип круша. За този тип фигура най-добре е да избягвате долнище тип боксерки. Те създават илюзията за по-къси крака, а при вашето сочно дупе и добре изразени бедра, ефектът няма да е особено задоволителен. Вместо това, заложете на долнище с висока талия. Горнище в стил бралет също е добра идея.
Избор на бански според бюста. Не се притеснявайте, ако бюстът ви е голям, а вместо това, се спрете на бански с достатъчно пристягащо горнище и задължително с по-дебели презрамки. Обратно, дамите с по-малък бюст следва да се спрат на бански с повдигащ ефект в горната част, като кройката тип бюстие също е доста удачна. На вас ще ви седи добре и горнище без презрамки, но задължително с чашки.
Ако имате за скриване излишни килограми, страдате от вечно подут корем или просто в момента в областта на талията не харесвате паласките си, задължително изберете или цял бански или модел от две части с долнище с висока талия. Това са най-добрите варианти да „се пристегнете“ в кръста и да „прикриете“ дребните несъвършенства.
За дамите с пищни форми се препоръчват по-тъмни цветове и обратно – ако сте много слаба или бюстът ви е по-малък, не се колебайте да се спрете на искрящи тонове и дори дизайни с няколко нюанса.

А вие избрахте ли си бански костюм за този сезон?

*публикация

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт [email protected]