Най- атрактивните визии от фестивала в Кан

1
206
Добави коментар
svetla58
svetla58

Блясък, блясък и пак блясък! 74-тото издание на филмовия фестивал в Кан стартира в пълния си блясък. Всички знаменитости бяха облечени в великолепни тоалети, за да се разходят по червения килим.

След като Бела Хадид привлече вниманието преди няколко години със супер секси  рокля на Alexandre Vauthie, моделът спечели наградата за най-добре облечена на церемонията по откриването с черно-бяло облекло на Jean Paul Gaultier отличаваща се с дълъг шлейф от тюл, опушен грим и изключително дълги мигли. Белгийската певица Angèle изненада публиката в  цялостен външен вид на Chanel, включително перфектното котешко око à la Brigitte Bardot и шнола за коса от 90-те години, покрита с блясък, събрала косата ѝ.

Дори Марион Котияр, която беше сред членовете на журито, оглавявано от Спайк Лий  избра Chanel. И Карла Бруни, и Маги Джиленхол се спряха на Celine с тоалетите, който напомнят за дните на холивудския Златен век; докато част от останалите звезди предпочетоха италианските марки. Например, Хелън Мирън в Dolce & Gabbana, Елиса Седнауи в Алберта Ферети, Кандис Суонепол в Etro, Соко и Лу Дойон в Gucci. Невъзможно е да не споменем Джоди Фостър, която се появи на Croisette, за да получи Златната палма в чест в рокля на Givenchy и със сива коса, без боя, избор на свобода.