myPR.bg – прес съобщения и PR новини

6
Добави коментар
mypr
mypr

22 Юли 2010г.

Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/), водещ дистрибутор на софтуер за антивирусна защита и Интернет сигурност, архивиране и възстановяване на данни и мрежови инструменти за администраторите, обяви нови, осезаемо по-ниски цени за продуктите AVG в цялата страна, като част от новата ценова политика на производителя AVG Technologies за Европа.

Новите ценови листи вече са разпратени до всички дилъри на дистрибутора в страната и администраторите на компютърни мрежи или отговорните за покупките на софтуер служители във фирмите, могат да се обръщат към доставчиците си на ИТ решения и софтуер, с конкретни запитвания за новите по-изгодните оферти на AVG.

AVG е продуктова линия на AVG Technologies, на която се доверяват от над 110 милиона потребители по целия свят. Тя включва модерни и сигурни решения за антивирусна защита на файлови и имейл сървъри, работни станции, отделни компютри и лаптопи. Уникалната високопродуктивна технология на сканиране и включените нови модули, сред които AVG LinkScanner (за проверка на уеб страниците в реално време и защита от zero-day уязвимости) и Identity Theft Protection (за защита на личните данни), правят AVG изключително добър избор както за малки фирми с 1 до 10 компютъра, така и за организации и корпоративни клиенти с мрежи от хиляди компютри, които се използват ежедневно за различни цели – от сърфиране и пазаруване в Инернет до счетоводство, онлайн банкиране и сигурно подаване на електронни декларации и формуляри.

Повече информация за цените на AVG можете да намерите на сайтовете на дистрибутора http://www.avgbulgaria.com и http://www.bsd.bg/avg-software или след запитване към фирмата, която се грижи за актуалността на вашия антивирусен и защитен софтуер.

За AVG Technologies

AVG е световен лидер в областта на решенията за сигурност, който защитава 110 милиона потребители и малки фирми в 167 страни от постоянно нарастващото разпространение на уеб заплахи, вируси, спам, кибер престъпления и хакери в Интернет. AVG има почти две десетилетия опит в борбата с кибер престъпленията и една от най-напредналите лаборатории за откриване, предварително премахване и сражаване със заплахите в Интернет от целия свят. Нейният безплатен софтуер с изтегляне от Интернет позволява на начинаещите потребители да имат основна антивирусна защита и така по-лесно да преминат до по-високи нива на сигурност и защита, когато са готови. AVG има почти 6 000 риселъри, партньори и дистрибутори в световен мащаб, включително Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart и Yahoo!.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Diskeeper, StarWind Software, I.R.I.S., EMS, Entensys и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни компании, производствени предприятия и много други. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg/