Вечната съблазън: жартиери + чорапи + високи токчета

23
Добави коментар

Няма мъж, който да не се възбужда при вида на красиво дамско бельо…

Най-еротичните цветове в този случай са черното, червеното ( във всичките му нюанси ), розовото, лилавото и бялото, а цветовете, които най-малко събуждат сексуалното желание са зеленото, кафявото и жълтото!

Ако говорим за всички части и елементи на дамското бельо можем да изпишем хиляди страници… Тук ще се ограничим да разгледаме най-еротичният аксесоар, а именно Негово Величество – Жартиерът!

Той води началото си от далечния 15-ти век и ако тогава е бил скрит под хилядите пластове рокля, то сега е почти изцяло на показ. Правят се чорапогащници и дори панталони, които имитират жартиери с колан. А защо? Защото, мили дами, нито един мъж не остава равнодушен при вида на женски крака, обвити в копринени чорапи, стигащи до средата на бедрата, а когато са в комбинация с колан и жартиери, тогава буквално може и да се размяука 😉

Жената винаги трябва да бъде привлекателна, дори и само за лично свое удоволствие и самочувствие. Но когато освен красива се чувства и сексапилна, то тогава светът може да бъде в краката ѝ!

И нещо по-умерено…а може би не 😉

Важни подробности:

*3 в 1 – Неочаквано добра комбинация!
Чорапите и коланът с жартиери се съчетават най-добре ( а може би единствено) с обувки на висок ток!  Комбинацията секси чорапи  + обувки с ниска подметка някак не върви, а изборът да съчетаете еротичния аксесоар с маратонки е направо недопустим!

* Мрежестите чорапи и чорапогащници успешно прикриват целулита и вталяват оптически краката.

* Когато избирате чорапи и колан с жартиери , не купувайте по-малък размер, ефектът на издадени „сланинки“ е меко казано неестетичен.

* Идеята да съчетаете чорапите над коляното с чехлички с пухчета е прекрасна, но само в къщи 🙂

И в заключение:

Бъдете себе си, ако не се чувствате удобно в такова бельо, просто не го носете! Любимият мъж ще ви обожава и харесва, само когато сте в хармония със себе си.

И най-важната подробност: Когато една жена се чувства красива, независимо от това какво е облякла около нея буквално струи аура на очарование и привлекателност и няма аксесоар, който да замести магнетичната ѝ сила!

Бъдете истинска, бъдете себе си, бъдете красива – вие сте Жена, заслужавате го 🙂