Химснаб Наири ООД, Пловдив – Търговия, внос и износ на промишлени химикали, реактиви и битова химия

8
Добави коментар
megatoria
megatoria

      „Химснаб Наири“ ООД е българска фирма основана през 1989 година. Дружеството разполага със собствена складова база в гр.Пловдив.

      Основната дейност на фирмата е търговия на едро и дребно с химически продукти и консумативи на територията на Република България и чужбина.

      Клиенти на фирмата са предприятия от хранително-вкусовата, текстилната, каучуковата, металообработващата, дървопреработващата, машиносторителната, лако-бояджийската, химическата, обувната и други промишлености.

      Фирмата разполага на склад с над 100 вида химикали с гарантирано качество и доказан произход, като на част от тях е директен вносител.

      „Химснаб Наири“ ООД осъществява успешна търговска дейност и в сферата на лабораторните химикали, реактиви, перилни и почистващи препарати за бита, доставка на защитно и работно облекло, работни обувки и ботуши, ръкавици, каски, антифони, очила, средства за дихателна и височинна защита, противопожарна защита и пътна сигнализация и много други.

      Предлагайки възможно най-добрите продукти, балансиращи между цена и качество, ние се стараем както да разширяваме пазарите си, така също и да подсигурим необходимите технически консултации по приложението на предлаганата от нас продукция. Благодарение на експедитивното и гъвкаво взимане на решения, качеството и конкурентността на предлаганите продукти и услуги фирмата се радва на добро име сред българските и чуждестранните си партньори.

      „Химснаб Наири“ ООД притежава собствени транспортни средства за вътрешни и международни превози на своята продукция.

НОВО от Химснаб Наири ООД, гр. Пловдив

ХЛОРАСПЕРГИЦИД – уникален по рода си продукт за почистване и премахване на мухъл (плесен) върху дървесината.
ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Дървени повърхности поразени от плесени и бактерии.
АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: Natrium hypochlorosum, Лабаракова вода.

АКТУАЛНО от Химснаб Наири ООД, гр. Пловдив

ЕЛЕКТРОЛИТ ЗА АКУМУЛАТОРИ
или
СЯРНА КИСЕЛИНА ЗА АКУМУЛАТОРИ
Употребява се за пълнене на акумулатори и в галванопластиката. Представлява безцветна сироповидна течност. Акумулаторната сярна киселина съдържа от 92 до 94% монохидрат.