Рециклиране и ремонт на бетоновози | Domino EOOD

7
Добави коментар
samuilbg
samuilbg

Фирма “ДОМИНО” е единствената фирма в България , която напълно е усвоила рециклирането и ремонта на бетоновозни надстройки.Интересното е , че само ново гърне (круша) на известната фирма LIEBHERR , без шаси , струва 14 000 лв .А ако гърнето на вашия бетоновоз e износено или скъсано можете да си спестите ориентировъчно половината от тази сума – ДОМИНО предлагат пълно рециклиране и/или
увеличаване от 7куб3 до 10куб3. Рециклирането включва смяна на износените ламарини по конусната и цилиндричната част с нова , износоустойчива 4мм-ва ламарина , нови серпентини , почистване от наслагания бетон по цялата надстройка и боядисване.А ако бетоновозът Ви е 4-осен , но с малко буре (7куб3) – Домино ще увеличи бурето до 10 или 11 кубика без проблем  !Продават се и цели ,вече рециклирани надстройки внос от Белгия. Фирмата се занимава също така и с внос на строителна техника от Западна Европа.

Галерия

В галерията ще намерите редица снимки от последните ни преустроени бетоновози , както и етапи от самото рециклиране.

Преди и След

В секцията “Преди & След” ще намерите снимки на камионите и буретата , в състоянието , в което са дошли и когато са готови.

Цени