Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Ябълков оцет-натурално средство за отслабване

2
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

 

Ябълковият оцет е сред най-популярните в последно време методи за намаляване на телесното тегло.

Фаворит на диетолозите, държащи на здравословното.Една от най-популярните натурални добавки за отслабване,поради мощните му прочистващи качества!

Спазването на режим, основаващ се на този продукт, гарантира постигането на стройна и грациозна снага.

Основният плюс на терапията с ябълков оцет все пак си остава, че тя е изключително природосъобразна и не са доказани никакви вреди за здравето в следствие на прилагането й.

Предпочитан метод за отслабване е приемът на ябълков оцет и защото той не изисква гладуване, лишения, в следствие не се появява настървеност към храната. А и действа в две много важни посоки – стопява излишните мазнини, като в същото време ограничава възможността от появата на заболявания.

Освен за отслабванеТ ябълковият оцет е изключително полезен за целия организъм, тъй като богатото му съдържание на бета каротин и пектин засилват имунната система без по някакъв начин да оказва негативно въздействие на който и да било орган или система.

На практика ябълковият оцет изсмуква мазнините от клетките, превръщайки ги веднага в енергия, която впоследствие се усвоява от мсукулите и изразходва от тях.

Най-забележимо е отслабването в областта на талията, ханша, корема и бедрата – все пробелмни зони за всяка дама, бореща се с излишното тегло.

 

Затова ,ако пред вас стои въпросът как да отслабнете без много усилия и ограничения, доверете се на ябълковия оцет. Дори и да не ви помогне, поне няма да ви навреди.

Предложение на FHL.BG:

►Double Strenght Apple Cider vinegar SWANSON 200 mg 120 табл

►Nature’s Bounty Cider Vinegar

►Pure Apple Pectin Powder Solgar

►Nature’s Bounty KLB6

 

 

В Индия лекарите предписват ябълковия оцет сайдер в комбинация с билки Готу Кола, за да помогнат за по-добра кожа. Индийците консумират ябълковия оцет в комбинация с мед „

Той допринася много за разпадането на храната в организма и също предпазва вредните бактерии да се размножават. Дори и респираторните инфекции могат да бъдат държани на разстояние, болките в гърлото се подобряват.

Ползите от ябълковия оцет сайдер са провъзгласени от древните египтяни и са били традиционно използвани от тях за лечение на заболявания от всякакъв вид. В действителност те вярвали, че ябълковият оцет сайдър ще подейства като тоник, и ще подобри движението и потока на кръвта.

Ябълките могат да ферментират и тази ферментирала плодова киселина, която е заредена с пектин и минерали като калий, хлор, магнезий, натрий и калций, е панацея. Освен това тя съдържа витамини и бета-каротин. Всъщност опитите са доказали, че тя съдържа карболови киселини, алдехиди, кетони, алкохоли и ацетати.

Пектинът в ябълките се свързва с холестерола глобули, и когато се комбинира със билката центелова киселина, помага да се освободим от лошия холестерол и помага за регулиране на кръвното налягане. Тази плодова киселина се използва често от някои за окончателно изплакване на косата .

Минералите допринасят за цялостното здраве. Калият, съдържащ се в ябълковия оцет е от жизненоважно значение, защото помага да се отстрани излишната вода, а също и на токсичните отпадъци. Излишъкът на натрий е също издърпан и това помага за регулиране на кръвното налягане.

Съдържанието на калций, който е важен за здравината на костите и за борба с остеопорозата, е важна съставна част на ябълковия оцет сайдер. Бета каротинът всъщност би трябвало да помогне на хората да запазят своята младост, тъй като той контрира успешно и ефективно нанесените вреди от свободните радикали.

Изглежда, че добродетелите на ябълковия оцет сайдер се удължават и след нормалната периферия. Всяка съставка играе важна роля. Ябълковата киселина помага за борба с гъбички и бактериални инфекции и облекчава болезнените стави.

Ябълковата киселина разтваря натрупванията на пикочната киселина, която се съставлява около ставите и бавно избутва натрупванията на киселина от организма. Дори има известен ефект върху вирусите.

Аминокиселините в ябълковия оцет действат като антибиотик и антисептик. Той е известен с драстичното намаляване на токсичността в организма. Това е така, защото оцетната киселина е в състояние да формира ацетат съединения, които не са толкова токсични. Това свойство го прави много полезен при лечение на ухапвания от насекоми и кожни алергии.

Артрит е поразявал хората в продължение на векове и ябълково вино в съчетание с Центела действително облекчава болката в резултат на артрита. Чрез укрепването на артериите и подпомагането за заздравяването на рани, подобряване на кожата и намаляване на последиците от разширени вени, ябълковия оцет сайдър е издигнат в продукт на здравната полза.

Той намалява стреса и напрежението и ревитализира тялото.

 

Здравните ползи от ябълковия оцет сайдер просто не може да бъдат игнорирани.

 

Ябълковият оцет повишава метаболизма, особено когато се приема редовно преди ядене. Ако се използва в разумна диета и тренировъчна програма може да се превърне в мощен подход към запазване на теглото под контрол.

Ябълковият оцет е по малко сол, по малко захар и по малко мазнини. Помага при храносмилането и в метаболизма на храната. Ако метаболитичната дейност се увеличи, тогава повече храна се използва, за да получите енергия и по-малко от нея се съхранява като мазнина. Така че, ако искате да отслабнете, използвайте ябълков оцет сайдър.

Вероятно това, което допринася за цялостната сила на ябълковия оцет сайдер е броят на ензимите и органичните киселини, произведени по време на ферментация.

Ябълковият оцет сайдер се счита за естествено мултивитаминно и минерално съкровище.