Упражнения по стил: Мария Игнатова » Кой кой е?

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес в редовната ни рубрика „Упражнения по стил” се спряхме на една от най-лъчезарните дами в българския телевизионен ефир. Както се досещате става дума за чаровната блондинка Мария Игнатова. Тя е винаги усмихната, приветлива и различна.

Виждали сме я да се превъплъщава в различни роли, заради работата й. Модните й интерпретации също са разнообразни и находчиви. Супер елегантна, нежна или авангардна, Мария често попада в класациите за най-стилна българка.

Водещата на „Господари на ефира” споделя в свои интервюта, че пазаруването понякога я изнервя, затова често купува дрехите, които стилистите й избират за фотосесии. Любопитен факт за нея е, че е изучавала моден мениджмънт в Холандия, където е живяла известно време.

Божествена женственост

Нежното, чувствено излъчване на Игнатова допълва всяка нейна визия. Женствените кройки особено много й отиват. Мария често залага на неутрална цветова тоналност, която носи усещане за елегантност и класа. Масивните бижута, аксесоари за коса и декоративни акценти по облеклото са перфектен акцент и освежават аутфита.

Мария Игнатова с рокля и обувки на Karen Millen

Черно или бяло…

Както стилистите, така и самата телевизионна звезда често избират черно-бялата гама. Дали с екстравагантна момчешка визия, ултра елегантна коктейлна рокля или игрив модел на ресни – Мария сияе и привлича вниманието. Черно-бялата тоналност перфектно подчертава излъчването й.

Телевизионният образ

Елегантното излъчване на водещата е добре познато на всички. Стилистите обичат да обличат блондинката в стилни, но разчупени като силует тоалети. Паднали ръкави и дълбоки деколтета подчертават фигурата й, а закачливи акценти като пандели обогатяват визията на усмихнатата Мария.

Лице от кориците

Чаровната телевизонна водеща и актриса е любим образ на списание Grazia. Русата чаровница често е лице от корицата на българския брой на модното издание. Игнатова озарява със слънчево настроение и неподправено присъствие страниците на различни списания като Intro, Story, Anna, Булка, Максимум, ОК! и други.

Снимки: Intro, Grazia, Булфото

Автор: Делица Цонева