Франчайзинг | Заложна къща Селина – гр. Пловдив

2
Добави коментар
zkdoverie

ЗА НАС :

Заложни къщи „Селина” е представител на новата вълна финансови институции кредитиращи гражданите срещу залог на движими вещи. Ние вярваме, че заложите къщи в България трябва да се променят и да предлагат на своите клиенти качествени финансови услуги при максимално добри финансови условия. Екипът на Заложни къщи „Селина”  си е поставил амбициозната задача да представи дейността по кредитиране срещу залог на ново ниво, печелейки доверието на потребителите с коректност, ясни критерии за оценка и приемане на вещите и преференциални условия за редовни клиенти. Екипът ни е съставен от професионалисти с дългогодишен опит в областта на оценката и приемането на движими вещи в залог, запознати в детайли с естеството на тази специфична и печелеща все повече клиенти финансова дейност. Служителите на Заложни къщи „Селина” ще обърнат внимание на всеки отделен гражданин гласувал ни доверие, ще се постараем да бъдем негови надеждни финансови партньори и ще положат всички усилия, за да се превърнем в ръката протегната за помощ във финансово труден за нашите клиенти момент. Заложни къщи „Селина” предоставя парични заеми срещу залог както на обикновените граждани, така и на юридически лица. Предвид сложната икономическа обстановка ние ясно осъзнаваме финансовите нужди на различните категории клиенти и сме готови да отговорим на тях във всеки един момент. Доверявайки ни се нашите клиенти могат да разчитат на спешна финансова помощ във всяка житейска ситуация, която налага експресно снабдяване с парични средства. Ако желаете да станете част от нашата верига и споделяте нашите виждания да кредитирането срещу залог можете да станете франчайзинг партньор на Заложни къщи Селина – гр. Пловдив.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ФРАНЧАЙЗИНГА, КОЙТО ПРЕДЛАГАМЕ?

– цялостно информационно обслужване
– професионално обучение
– лесен и ефективен начин на работа
– изработване на цялостна документация съобразена с нормативната база в страната
– изградена рекламна политика
– бърза възвращаемост
– висока доходност
– реалистична инвестиционна програма
– лесен и иновативен софтуер
– 24 часово онлайн видео наблюдение

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ФРАНЧАЙЗПОЛУЧАТЕЛИТЕ :

–  да не е осъждан за умишлено престъпление от общ характер;
– не може да бъде лице, обявявано в несъстоятелност като ЕТ или като неограничено отговорен съдружник в търговско дружество или, което се намира в производство за обявяване в несъстоятелност;
– лицето да не е било управител, член на управителен или контролен орган на дружество или кооперация, прекратени поради несъстоятелност през последните две години, предхождащи датата на обявяване на несъстоятелността, ако има неудовлетворени кредитори;
– да не е лишен от право да заема материалноотговорна длъжност;
– да регистрира за собствена сметка търговско дружество, включващо в името си словосъчетанието Заложни къщи Селина, последвано от града, в който ще развива дейността си.

Нашите изисквания :

-желание за работа
– търговски нюх
– лидерски качества
– желание за реализация
– лидерство и позитивизъм
– желание за развитие на дългосрочен и успешен бизнес

Кои са нашите клиенти :

– хора от всички социални слоеве
– хора търсещи бърз заем без излишни усложнения
– хора от всички етнически групи

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ : 

Необходим ли ми е предишен опит за да мога да се възползвам от предлагания франчайзинг?

-Не, в цената на франчайз пакета влиза цялостно обучение във всички сфери необходими за стартиране на успешна заложна къща.

Каква е общата стойност на инвестицията ми ?

– Стойността се определя в зависимост от финансовите възможности на нашите франчайзинг получатели и след предварително проучване на възможностите за развитие на секторът кредитиране срещу залог в съответното населено място.   

Колко трябва да е голямо помещението ми ?

– Квадратурата не е от толкова голямо значение, по-важно е помещението да бъде с комуникативно, леснодостъпно и удобно местоположение.

Защо да не си направя сам заложна къща, а да ползвам франчайзинг от Заложни къщи Селина ?

– получавате цялостно юридическо обслужване
– получавате ноу-хау за работа тествано в годините и с доказани резултати
– спестявате си години в опити и грешки
– спестявате време и средства
– винаги сте в час с новостите в нормативната уредба
– разполагате с компетентна помощ 24 часа 7 дни в седмицата

В момента пазарната ниша на заложните къщи в България става все по голяма и по-голяма .В тази бързоразвиваща се обстановка успяват най-приспособимите. Заложни къщи „Селина” са на пазара от 2 години, но благодарение на иновативните си решения и развитата си креативност успяха да се наложат като символ на гъвкавост и коректност. Предлагаме ви бизнес с хилядолетна история приспособен към нуждите на съвременните хора. Предимствата ни са точни и ясни, няма излишна бюрокрация и скъпо струващи, но безполезни инвестиции. Придържаме се към традицията, но успяваме да я осъвременим. Нашата цел е да утвърдимЗаложни къщи „Селина” като новатор на пазара на кредитите срещу залог в България. Единствено ние ви предлагаме ясна и пълна информация за вида и размера на направените от вас инвестиции! 

За повече информация относно нашата франчайзинг програма се свържете с наш упълномощен представител на e-mail: [email protected] или на мобилен телефон 0885 870 300