Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » 5 Професионални съвета за по-ефективно изгаряне на мазнини

53
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

1) Намаляване на Повторенията Повечето тренировки са базирани около идеята от 10 повторения на серия на упражнение. Но според Джим Смит,  треньор в Пенсилвания, вие ще получите много по-голям скок в обмяната на веществата,чрез намаляване на повторения ,а увеличаване на серите! Опитайте набор от 6-8 порторения на серия но увеличете сериите с по 2 .Ако сте правили 3 направете 5.
 
2.) Тренирайте цялото тяло.Ако сте били дълго време на тренировъчен сплит- упражнения за горната част на тялото  един ден и  долната част на тялото, на следващия .Променете това-съчетайте и двете в един ден. Вашето ниво на растежен хормон ще се увеличи  и ще  изгаряте мазнини много повече.3) Алтернативни комплекси.Направете упражнение за  долната част на тялото , последвано от упражнение за  горната част на тялото. По този начин, едната мускулна група има време да се възстанови, докато тренирате другата. А същевременно кръвообращението и обмяната се засилват многократно.
4) Увеличаване Скорост на повдигане.Вие може да изгорите повече калории, като направите експлозивни упражнения като лицеви опори преминаващи в скокове , или с помощта на по-леки тежести и ги повдигате  по-експлозивно по възходяща фаза на движението. 
5) Съкращаване на периодите на почивка.Намаляването на времето за почивка, може да помогне за повишаване на вашия метаболизъм.Имате нужда от минимум 30 секунди почивка !