Азис – черешката на тортата в звездния The Cotton Club

6
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Фолк-дивата Малина се включи към купона с няколко импровизирани изпълнения в дует с Азис

С концерт, зареден със силен емоционален заряд и неудържима еуфория, премина гостуването на краля на фолка Азис в хитовия The Cotton Club в Студентски град. Викан на бис неколкократно, костинбродският славей направи зрелищно шоу и изпя най-големите си хитове за последната година, включени в новия му албум „Гадна порода“. Повече от 700 души, дошли да се забавляват с „ледената кралица“, станаха свидетели на горещи сцени, изпълнени с еротика и провокация, типично в стила на звездата, обичаща да е в светлините на прожекторите и да скандализира масите.

Ефектният доскорошен блондин, който този път блесна пред публиката в диско клин, изрязан потник и черни маркови боти, обшити с огромни капси, премина като хала през хитовото заведение и остави без дъх верните си почитатели, припяващи над час заедно с него любимите си парчета. Изненада за публиката бе появата на фолк-дивата Малина, с която Азис го свързва 11-годишно приятелство и множество суперуспешни дуети. Тандемът изригна мощно на сцената с импровизираните си изпълнения на парчетата „Най-солено“ и „Ситуация“, след което фолк-фурията продължи да пълни душата на своите фенове с вечните си песни „Дай ми лед“, „Едно ми“, „Подлудяваш ме“ и „Гадна порода“.

Черешката на тортата Азис запази за финал, представяйки на живо за феновете в The Cotton Club най-новия си мегахит „Хоп“. Самият изпълнител ни разкри, че историята на горещото видео, което ще се завърти в ТВ ефира до броени дни, ще се развива в…мъжка руска баня! Оставаме в очакване на новата провокация от Азис и следващото му разтърсващо гостуване в The Cotton Club…