Модерен дом с винтидж елементи » eMODNO у дома

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вашият дом е мястото, където може да развихрите фантазиите си и да му придадете неповторимо индивидуално излъчване според личните ви предпочитания. Едно от най-актуалните течения в обзавеждането напоследък е съчетаването на модерна визия с винтидж елементи.

Този избор е подходящ за модерно настроените натури, които са сантиментални по душа и се чувстват уютно в дом с романтични детайли, вдъхновени от винтидж тенденциите. Представяме ви идеи за такъв тип интериор от един дом, който се намира в любимия ни град – Барселона. Собствениците са почитатели на розово-лилавата тоналност, която присъства в почти всяка стая.

Пространството е свободно и светло, което позволява малките детайли да не дразнят окото. Високото помещение е на два етажа, като второто ниво е с изглед към долния етаж, където са разположени кухня, трапезария и хол в едно. Цветните акценти присъстват предимно на първото ниво, докато спалните са в по-пастелни и успокояващи нюанси.

Както виждате модерни и изчистени като стилистика мебели за сядане, маси, стилажи, шкафове и метални лампи са комбинирани с елементи като цикламен мек диван, отрупан с пухени възглавници и ефектен полюлей с кристали.

Детайли като плетен кош, закачалка със старинна резба, дантела в спалното бельо, раирани калъфки, ретро радио и други интересни винтидж елементи оформят очарователни интериорни кътове. Страхотно впечатление правят дървените рамки с дантелен кант в банята, където на фина мрежа са окачени обеци. Уникална идея!

Винтидж усещането се създава много силно от гредоредът, който се вижда като погледнеш към тавана. Това настроение се допълва от дървен паркет и стени от тухли. Собствениците не са оставили естествения керемиден нюанс на тухлите, боядисвайки стените в сиво – ето го и модерният маниер!

Автор: Делица Цонева