Дърва Варна – дърва за огрев, поръчка на дърва, дърва за огрев цени, дърва за горене, въглища за огрев, добив на дърва и…

3
Добави коментар
ArticlesBG
ArticlesBG

Дърва Варна

Палатин груп е основана през 2003 г. и притежава всички необходими лицензи за извършване на дърводобив, тъговия на едро и дребно с дърва за огрев, дървен материал и въглища.

За осем години ние успяхме да затворим кръга като добиваме, транспортираме и продаваме собствените си дърва и дървен материал на крайните клиенти. По този начин ние имаме  постоянно големи складови наличности  и поддържаме стабилни позиции на местния пазар.

В дейността си заложихме на качеството при добива  като закупихме професионална техника и създадахме голям автопарк, който ни помага да оптимизираме производството и да увеличим обема на предлаганите от нас дърва за огрев и дървен материал. Така ние печелим все повече доволни клиенти и  продаваме нашите дърва на най-добрата цена за реален кубик.

В моментание разполагаме с три борси за дърва за огрев в град Варна, а близкото разстояние от нашата складова база до Пристанище Варна, открива конкурентни възможности за карго-транспорт в Европа и Азия.

поръчка на дърва

къде да ни намерите…

 

Често задавани въпроси
pro
Пелетите – отоплението на бъдещето!
На какво да се отопляваме
Безвредно изгаряне
За да заменим 1 тон дървени екопелети трябва да изгорим …
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ГОРИВНИ МАТЕРИАЛИ
Защо да изберем пелети пред други видове отопление
Изследвани и факти за пелетите от Япония