Избери своята визия за балa с Belnoir! » LookBook

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Абитуриентският бал е само една нощ в живота. Затова трябва да бъде незабравима! Вече ви дадохме няколко идеи за тоалети, но този път решихме да пресъздадем образа на абитуриентката в четири различни типа визии.

Всяка млада дама се отличава със своя характер и индивидуалност, а това определя и нейния моден вкус. Затова eMODNO съвместно с онлайн бутикът за официални рокли – BELNOIR обединиха усилия, за да създадат LOOK BOOK на актуалната за сезон 2012 абитуриентска визия.

КРАЛИЦИТЕ НА БАЛА

От ляво на дясно: дълга рокля в телесен цвят с кристални камъни на JOVANI, официални обувки с платформа в цвят пудра TOUCH UPS, цикламена рокля с прозрачно бюстие от пайети на FAVIANA, къса рокля с гол гръб и камъни в сребристо и ярко синьо на JOVANI, сребърни сандали с платформа TOUCH UPS, дълга принцеска рокля в черно и златно JOVANI, бронзова чантичка плик BELNOIR.

АРТИСТИЧНИТЕ НАТУРИ

От ляво на дясно: асиметрична рокля с бюстие от камъни на JOVANI, официална чантичка с пайети от BELNOIR, къса рокля в лилаво и бяло от BELNOIR, прозрачна къса рокля с декорация от паунови пера на JOVANI, сандали TOUCH UPS с висок ток и паунови пера , ефирна дълга рокля в огнени нюанси на JOVANI.

БУНТАРКИТЕ

От ляво на дясно: къса черна рокля по тялото със сребристо цвете от BELNOIR, официални сандали TOUCH UPS с щраусови пера, къса рокля FAVIANA от тафта в синьо-зелен цвят, малка вечерна чантичка в сребърно от BELNOIR, къса лилава рокля по тялото с декорация от камъни на SCALA, рокля с едно рамо и камъни по ръкава в огнено червено на JOVANI.

МОДЕРНИТЕ ПРИНЦЕСИ

От ляво на дясно: къса рокля в черно и бяло от FAVIANA, къса рокля JOVANI с бюстие от перли и камъни, официални сандали TOUCH UPS с платформа и пайети , малка черна чантичка със сребърна брошка от BELNOIR, къса принцеска рокля с богато украсено бюстие на BLUSH PROM, висящи обеци със сини камъни от BELNOIR, дълга принцеска рокля в морски цветове на FAVIANA.